Beoordelingen 

679 commentaren van in totaal 679 beoordelingen
Service
Leo Schenk (Katwijk aan zee)
21-08-2019
9

Prima behandeld door medewerkers dealer.Soepel in onderhandelingen.Heel goede passende leenauto gekregen.Contact met Toyota Toonen is nooit dwingend en erg vriendelijk.Mijn volgende auto zal ik graag hier kopen.

Service
Verbeek Koenders (Almere)
21-08-2019
9

Het is gewoon een goede dealer. En goed personeel. Zelf aan bevolen bij familie.

Verkoop
Ruud Amama
14-08-2019
9

vriendelijke ontvangst en goede uitleg bij de aflevering

Service
Mevr. C. GOOR (Hilversum)
14-08-2019
9

Vriendelijk personeel, goed service.

Service
Mevr .Marianne Miller
09-08-2019
9

Omdat TOYOTA de beste is , en het bedrijf Toonen in Naarden Prima !!!

Service
Ab Bom (Hilversum)
07-08-2019
10

Altijd een vriendelijk, correcte en behulpzame opstelling van de medewerkers

Verkoop
Kno (Naarden)
07-08-2019
10

Geweldige dealer met klantvriendelijke en deskundige mensen !

Service
Ton Broekhuis (Naarden)
07-08-2019
9

Zelfs met een Toyota moet je wel eens terug naar de dealer, al was het maar voor onderhoud. De klantvriendelijkheid, service en kwaliteit van het werk stijgen uit boven wat ik bij andere dealers gewend ben!

Service
H.Pouw (Naarden)
07-08-2019
8

te vreden klant

Service
Marloes de Jong (Bussum)
02-08-2019
10

Prima service vriendelijk personeel, overtreft verwachting.

Service
Stan piguillet (Amsterdam is 1054xr )
02-08-2019
8

Goed behandeld en duidelijk

Service
T.Keesom (Hilversum)
31-07-2019
9

uitermate vriendelijke en deskundige mensen

Service
Henk Wolfs (Naarden)
31-07-2019
10

Perfecte auto's, prima receptie, uitstekend personeel.

Service
Wim de Knapste (Hilversum)
31-07-2019
10

Transparant

Service
H.Bus
26-07-2019
9

Al jaren op correcte wijze geholpen en ondersteund door Toonen

Service
Carla (Naarden)
24-07-2019
10

Bij Toonen word ik goed en snel geholpen

Verkoop
Olga Koopmanschap (Almere)
23-07-2019
10

Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Bieden een goede service en doen net dat beetje extra voor je. Ik kom hier al jaren en ben nog steeds zeer tevreden.

Verkoop
Milko Derks IPR Vastgoedmanagement (Almere)
23-07-2019
9

Vriendelijk, ben benieuwd naar de service van de werkplaats.

Service
P. de Jong (Naarden)
17-07-2019
10

Service gericht. Klantvriendelijke behandeling van alle medewerkers. Vakbekwame monteurs.

Service
Mevrouw Jagesar
04-07-2019
9

Prettige en snelle service. Je wordt er goed geholpen!

Service
Willem Band (Huizen)
04-07-2019
8

Prettig contact en goede service. Het gevaar van het geven van een 10 is, dat men dan misschien tevreden achterover gaat leunen.men moet dus altijd alert en werkzaam blijven.

Service
J .j .buitendijk (Ankeveen)
04-07-2019
9

Goede afspraken verder geen gedoe perfect .

Service
Evert-Jan Sterkenburg (Almere)
14-06-2019
7

Een prima autobedrijf. Ik heb nog niet genoeg ervaring met Toonen om de vlag uit te hangen, maar ze doen het netjes tot nu toe.

Service
W. Evertse (Huizen)
07-06-2019
9

Al jaren voor mij een vriendelijke en zich aan gemaakte afspraken houdende garage, nette en zorgvuldige werkzaamheden uitvoeren en niets is eigenlijk te veel gevraagd. Een 9, omdat er altijd wel iets te verbeteren valt, maar ik zou op dit moment niet weten wat.

Service
John F. Kortschot (Naarden)
07-06-2019
10

Goede service, aangename medewerkers, laagdrempelig en goede expertise. Zeer tevreden!

Service
W van Pijlen (Huizen)
31-05-2019
9

de goede service

Service
Kuno (Naarden)
31-05-2019
9

Prima Toyota dealer, geweldige service en vriendelijke mensen.

Service
Joke Roest (Muiden)
24-05-2019
8

ik vind 8 een mooi cijfer, ben tevreden over de service en de werkplaats.

Service
Ronald Poen (Amstelveen )
17-05-2019
10

De naam zegt het al: 'Automobielbedrijf'. Dat is waar zij mee bezig zijn én met de berijders/eigenaren van die automobielen.

Service
G van Luyn (Huizen)
17-05-2019
9

Uitstekende reparatie en vriendelijke behandeling

Service
Dhr T van Luit
17-05-2019
9

De sfeer en klantvriendelijkheid staan centraal bij Toonen. De werkplaats denkt mee bij problemen en toont flexibiliteit.

Service
p.g.h nieuwland (soesterberg)
17-05-2019
8

deskundig , klantgericht, luisterd naar de klant

Service
Fam List
10-05-2019
9

Al jaren zeer tevreden! Prima service, communicatie en vriendelijk personeel!

Service
Martijn Wolters (Huizen)
08-05-2019
8

Prima garage en medewerkers maar ook soms gelet op drukte wat slordig waardoor je weer extra terug moet komen. Laatste onderhoudsbeurt met banden wissel waren ze niet op spanning gebracht waardoor er een lampje blijft branden en je dit zelf moet regelen. Op zich lossen ze wel altijd alles op maar soms ook makkelijk.

Service
Jacques Krijnen (Eemnes)
08-05-2019
10

Klantgericht, service gericht, denken mee, open, u vraagt wij draaien!

Service
Hans Clements (Amsterdam)
08-05-2019
10

prettig bedrijf, persoonlijke benadering en goede service.

Service
J. Pos (Weesp)
03-05-2019
10

Ik ben al jaren klant bij mijn dealer en zeer tevreden.

Service
Mevr.M.E.Birkhoff.
30-04-2019
9

Vanaf 2003, na mijn verhuizing uit Appingedam, ben ik met de Starlet betr. onderhoud en service al cliënt bij Toonen Naarden. Ik heb de relatie en service van dit bedrijf altijd als vertrouwd en prettig ervaren m.i. een belangrijk gegeven! Naar ik hoop gaan Starlet en ik nog een poosje door!

Service
M.J. Karssen (Apeldoorn)
24-04-2019
8

Ik vind dat ze dat waard zijn, hoger dan een 8 geef ik meestal niet. Dat mijn garage ruim 70 km van mijn woonplaats afligt zegt waarschijnlijk ook al genoeg.

Service
Amber
24-04-2019
10

Ze denken mee. Geven vertrouwen.

Service
Dhr. Ben Beem (Hilversum)
24-04-2019
8

Ik ben ,zo als vaak, zeer goed te woord gestaan en vriendelijk en goed behandeld. Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf

Service
Anita v (Zuid-Oost )
24-04-2019
10

Dank voor de flexibiliteit met plannen en het meedenken wat er moet gebeuren. Tot over 15000km

Service
Tom Keesom (Hilversum)
24-04-2019
9

zeer klantvriendelijk bedrijf,ik kom hier dan ook al meer dan 30 jaar.

Service
Piet Legemaat (Hilversum)
24-04-2019
9

Bekwaam, vriendelijk en houden zich aan de afspraken

Service
R. Panhuijsen (Almere)
18-04-2019
10

Komen afspraken na.

Service
Cees Spits (Almere haven)
18-04-2019
10

Duidelijke afspraken, zowel voor service als de te verrichten werkzaam heden, ben tot nu toe zeer tevreden.

Service
Iboya Vriends (Bussum)
10-04-2019
10

Gewoon een prettig automobielbedrijf om te komen. De medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht. Ook als je onverwachts langskomt.

Service
J Visser (Muiden)
10-04-2019
8

Luisteren goed en zijn altijd behulpzaam.

Service
Mevr. O.J. Koopmanschap (Almere)
09-04-2019
10

Zeer vriendelijke medewerkers en uitstekende service.

Service
Dhr. H.J.Peters (Bussum)
09-04-2019
10

Ik heb ca 30 jaar Toyota's gereden. Aanvankelijk als "auto van de zaak" of leaseauto, en dan elke 2 jaar ongeveer een nieuwe (50.000 km/j). Na 2000 privé, in occasions met een lage km-stand, intussen in de 3e (10.000 km/j). De huidige is een Prius uit 2011, zonder problemen. Als er al (kleine) problemen waren met mijn auto's dan werd e.e.a. snel en vakkundig door Toonen verholpen.

Service
Dhr. Jukema
09-04-2019
10

Zeer tevreden over hoe zij omgaan met klanten; bijvoorbeeld de auto is in onderhoud en de verkoop medewerker vraagt hoe de bij hen gekochte auto bevalt tot nu toe. Dat vond ik top. Verder werd er voor de service beurt nog gevraagd of er nog wat loos was dat ik had gemerkt en dat ze zouden komen overleggen als er wat mis was. Kortom uitstekende service!

Service
HansIen (Weesp)
09-04-2019
9

Plezierige ontvangst. Correcte uitvoering van de werkzaamheden. De auto wordt keurig schoon weer afgeleverd.

Service
Tjerk Bruinsma (Huizen)
06-03-2019
9

Een uitstekende Toyota dealer, met deskundig advies en snelle service.

Service
Eric van der Velde (Utrecht)
20-02-2019
10

Ik kom er graag, de mensen zijn er vriendelijk en de garage is deskundig.

Service
Paul Koenders (Almere)
20-02-2019
9

Omdat het een goed bedrijf is.

Service
Minekus
14-02-2019
8

alles klopt, vriendelijk.

Service
post (blaricum)
14-02-2019
9

Omdat je altijd correct geholpen wordt.

Service
Mike van Driel
01-02-2019
10

Toonen is, evenals voorheen van Amersfoort (Laren), een bedrijf dat meedenkt, problemen meteen oplost en daarmee de klant centraal zet.

Service
Dhr. J. Welfing (Bussum)
25-01-2019
8

Gewoon goed.

Service
Gerard Mulders (naaarden)
18-01-2019
8

betrouwbaar en kundig

Verkoop
Jan den Braber (Huizen)
11-01-2019
9

Verkoper was vriendelijk, terzake kundig, duidelijk en trots op zijn product.

Verkoop
Birgit (Amsterdam)
09-01-2019
10

Prettig te woord gestaan, dingen zijn duidelijk uitgelegt. Genoeg tijd werd voor je uitgetrokken en als je daarna nog vragen had zijn ze altijd telefonisch goed bereikbaar. Altijd vriendelijk. Ben heel tevreden.

Service
Snelders (Huizen)
04-01-2019
8

Vriendelijke mensen, servicegericht, vlot, toegankelijk en professioneel

Service
Jaap (Hilversum)
04-01-2019
8

Prima dealer

Service
René Simons (Huizen)
04-01-2019
9

Deskundige en betrouwbare dealer.

Service
Mark (Blaricum)
04-01-2019
10

Prima service, aardige mensen, snel, gratis vervangende auto, prijs viel ook mee.

Service
Rico (Almere)
04-01-2019
10

Een echt ouderwets bedrijf waar sleutelen en service nog voorop staan. Zeker na de verbouwing ook nog een gezellige plek om te verblijven en wat mee te krijgen van de rijke historie van Toyota en Automobielbedrijf Toonen in het bijzonder. Je voelt je als klant geen nummer maar je wordt er nog persoonlijk aangesproken door mensen die met je meedenken en zich zo veel mogelijk kunnen en willen inleven in jouw situatie

Verkoop
Tom Munneke (Almere)
03-01-2019
9

Wij zijn al heel lang klant bij Automobielbedrijf Toonen. Automobielbedrijf Toonen kennen wij als een zeer betrouwbaar autobedrijf met deskundig personeel.Automobielbedrijf Toonen staat altijd klaar voor zijn klanten.

Service
Mevr. Michels - Priems (Bussum)
21-12-2018
10

Altijd klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
Rudolf Borgardijn (Naarden)
19-12-2018
9

Werkzaamheden uitstekend, evenals het contact met al het personeel.Geen 10; niemand is volmaakt, ook Toonen niet. Toch zie ik geen enkele reden om te verhuizen.

Service
P. de Jong (Naarden)
19-12-2018
10

Klantvriendelijkheid. Uitstekende en snelle service.

Service
Dhr. Schaap
19-12-2018
8

Komt afspraken na. Goede technische kennis is aanwezig.

Service
j c van galen sr (muiden)
19-12-2018
8

ik denk dat een 8 zeer respectvol is.

Service
Dhr. J.A. Bos (Huizen)
14-12-2018
10

Vakbekwaam , service gericht en klantvriendelijk

Service
Martin Bodemeijer
14-12-2018
9

Alles is volgens de planning uitgevoerd.

Service
W.Hilhorst (Huizen)
07-12-2018
10

Goede begeleiding en uitvoering prima.

Service
C M van de Braak (Bussum)
05-12-2018
8

Altijd zeer correct en vriendelijk behandeld

Verkoop
MParhan (Bussum)
05-12-2018
10

We zijn prima geholpen bij Toonen, het gehele proces is bijzonder leuk verlopen

Service
Edith Blok
05-12-2018
10

Gewoon een garage die ik iedereen aan kan raden . Meedenkend ,vriendelijk en vakkundig .

Service
Eric Timmerman (Laren)
05-12-2018
10

Goed behandeld aadigen mensen ik was het een beetje anders gewend.En de auto bevalt zeer goed.

Service
Albert Pluer (Bussum)
30-11-2018
10

Goede betrouwbare dealer en juiste vakmensen.

Service
Andrea Schepman (Zeist)
30-11-2018
10

Aangezien ik in Zeist woon, wordt mijn auto keurig opgehaald en de volgende dag weer terug gebracht, super service. Mijn auto daar gekocht bij jullie top verkoper! De eerste dealer, waar ik een goed gevoel bij heb, geen gladde verkopers, gewoon eerlijk en recht toe recht aan, dat spreek me aan. Als ik mijn auto weer moet inruilen, weet ik waar ik moet zijn.

Service
A de jonh (Naarden)
30-11-2018
10

Erg vriendelijke capabele mensen. Denken mee met mij als klant. Voel me er welkom. Verzorgde uitstraling van het pand. Goede communicatie.

Service
Mevr.G.Back (Hilversum )
30-11-2018
10

Altijd prettige service en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Service
Henny van Lieshout (Amsterdam)
30-11-2018
7

Nogmaals alle respect voor het werk van de werkplaats, maar die verkoper gaf het cijfer 7 de doorslag.

Service
L.F. Hofman (Haarlem)
30-11-2018
10

Vriendelijk personeel werd geinformeerd dat de werkzaamheden iets uit liepen.

Service
Nico Brinker (Huizen)
23-11-2018
10

Prettige mensen en dito omgeving - je wordt uitstekend geholpen.

Service
everard sonnenberg (hilversum)
23-11-2018
8

Wij worden al jarenlang heel goed geholpen maar het staat of valt wel met betrouwbare receptionisten/monteurs.

Verkoop
Marjoleine Schoorl (Bleiswijk )
23-11-2018
10

Klantgericht Persoonlijk Absoluut top zaak.

Service
Irene Campos
23-11-2018
10

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

Service
Karin Widosuwito
15-11-2018
10

Goede service

Service
Mevr. I. Breedveld
14-11-2018
9

Ik word altijd prima geholpen, ik heb geen enkele klacht.

Service
Dhr. R. Bakker (Oostzaan)
09-11-2018
8

Nadat ik bij Toyota Toonen Naarden ben geweest. Kan ik er weer even een hele tijd met m'n Toyota naar alle te vredenheid rijden.

Service
H.Ernst (Bussum)
09-11-2018
8

Een goede service en vriendelijke medewerkers. Alles geregeld volgens afspraak

Service
Ralf Eijpe
09-11-2018
8

Uitstekende service en personeel dat met je mee denkt.

Service
Jan ootjers (Diemen)
09-11-2018
9

Een voorbeeld: ik kwam onlangs op zaterdagmorgen, er was iets met de remmen. Er was een monteur die iets voor zichzelf deed. Hij was meteen bereid om de auto te repareren. Dit is tekenend voor garage toonen. Super service.

Service
André Sijbesma (nigtevecht)
09-11-2018
8

Vriendelijke ontvangst door receptionist ! Wat je afspreekt klopt in de praktijk .

Service
Cr
09-11-2018
9

Zijn deskundig en vriendelijk.

Verkoop
M. van Cleef (Baarn)
02-11-2018
10

Plezierig en betrouwbaar autobedrijf zowel op gebied van verkoop als verlenen van service!

Service
G. Lagcher (Almere)
02-11-2018
9

Goed geholpen.

Service
Arno de Liever (Amersfoort)
29-10-2018
9

Nadat de beurt klaar was werden we gebeld en complimenten gegeven over mijn rijgedrag en dat ik goed en netjes met de auto om ga.

Service
Tom Hanou (Bussum)
29-10-2018
10

klantvriendelijke, deskundig, vertrouwd, je hebt het gevoel dat je de enigste klant bent. staan altijd voor je klaar ook bij pech. Nog nooit zo,n goede garage gehad.

Service
Irma de Heer (Huizen)
29-10-2018
8

Ik kom er al jaren en vind het een fijn bedrijf en Toyota is gewoon een superauto. **** is al bijna 18 jaar oud, heeft diverse verhuizingen meegemaakt en rijdt nog steeds super! En met de jaarlijkse controles bij Toyota Naarden blijven we ellende voor!

Service
Ton Broekhuis (Naarden)
29-10-2018
10

Bij Toonen Naarden zijn de mensen vriendelijk, attent en deskundig.

Service
De heer R.A.J.F. Ottens (Naarden)
17-10-2018
10

Toyota Toonen heeft vakkundig en betrouwbaar personeel. Bovendien wordt de klant duidelijk en op een klantvriendelijke wijze behandeld. Voor mij is Toyota Toonen Naarden al meer dan 30 jaar een beproefd betrouwbare en vakkundige dealer.

Service
R.J van der Hoeven (Huizen)
17-10-2018
10

Altijd prettig gezellig.2 keer wat aan mijn band rond 5 uur zonder probleem verholpen.

Service
henk brouwer (naarden)
17-10-2018
9

Ik ben al 35 jaar klant en het is nog steets zeer prettig.

Service
Guido La Rooij (Diemen)
11-10-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, goede prijzen, meedenkend: klasse!

Service
ex Hondafan (Naarden)
11-10-2018
9

Klantvriendelijke, servicegericht.

Service
R.Visser (Baarn)
05-10-2018
9

Het bedrijf is goed te bereiken en de receptie staat altijd klaar. Alleen zoals gezegd de opgaven worden altijd overschreden. Daar ga je in mee of niet.Zou iets toevoegen als je tijdens de werkzaamheden iets ontdekt wat de opgave ver overschrijdt en dat meldt .Vind ik! Bij andere Toyota garage wel meegemaakt dat men tussendoor overlegt. Zus en zo is aan de hand de opgave wordt ruim of iets overschreden, we zijn nu toch bezig zullen we het maar meenemen. bijv. Maar zoals gezegd de medewerkers zijn top.

Service
R. Zurbano (Almere)
05-10-2018
10

Zeer eenvoudig om een digitaal een servicebeurt in te plannen op een tijdstip dat jou uitkomt. Beurt zelfs vanuit het buitenland gepland. De prijs was nagenoeg zoals van tevoren werd opgegeven op een wisser na maar dat waren de kosten niet. Leuk om te horen dat men kon zien dat wij zuinige rijders zijn.

Service
Gerrit Renooij (Laren)
05-10-2018
9

Alles klopt bij Toonen..

Service
d.c.tuijnman (amsterdam)
02-10-2018
9

Ik ben super tevreden met de hulp die ik heb gehad.

Service
Tom Keesom (Hilversum)
26-09-2018
9

Het is een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken altijd na komt. Ik word behandeld alsof ik bij de familie behoor.

Service
Max Groen (Almere)
19-09-2018
8

Goed bereikbaar, snelle telefoon afhandeling. Factuur is overzichtelijk. Filiaal zelf is kil, geen fijne plek om te wachten. Medewerkers waren vriendelijk en indien zij een antwoord niet wisten werd een collega geroepen. Al met al prettige dealer!

Service
Constanze Tensen (Naarden)
13-09-2018
9

Het is een heel prettige garage met duidelijkheid voor uit te voeren werkzaamheden.De werknemers zijn van alles op de hoogte.

Service
A willemsen (Almere)
13-09-2018
10

Toonen naarden zeggen wat ze gaan doen, en doen dat dan ook. Het factuurbedrag is volgens afspraak.

Service
John F. kortschot (Naarden)
06-09-2018
9

vlot geholpen, service gericht en goed geinformeerd door aardige medewerkers

Service
Mevrouw J de Rooij
05-09-2018
9

Vriendelijk en kundig personeel en snelle afhandeling en goede service

Service
S.G. Pogany (Naarden)
05-09-2018
9

ik ben tevreden

Service
Jukema (Meppel)
31-08-2018
9

Zeer aangenaam bedrijf waar service en vriendelijkheid top prioriteit zijn.

Service
Dhr.R.C.P.Wolff (Bussum)
28-08-2018
8

Ik ben al tientallen jaren een tevreden klant

Service
Ron (Almere)
22-08-2018
7

Vriendelijk personeel, kwaliteit van de werkzaamheden zou wel iets beter kunnen.

Service
Marloes de Jong (Bussu)
22-08-2018
10

Zeer vriendelijk geholpen, hadden direct tijd om mij te helpen. Kreeg vooraf inzicht in de kosten. Toen er meerwerk / kosten werden gevonden werd dit direct met mij overlegd en kreeg ik (zonder dat ik er om moest vragen) een leenauto aangeboden. Ook was de auto weer klaar voordat ik naar mijn werk ging. Hele goede en vriendelijke service!

Service
Ferdinand.C.Sanou (Almere)
22-08-2018
9

Het contact met dit bedrijf is zeer prettig en wij zijn zeer positief over de afdeling verkoop

Service
Hans Brasser (Huizen)
20-08-2018
8

Vriendelijke uitstraling in een beschaafde sfeer en klantvriendelijk optreden.

Service
Jan Daamen (Huizen)
15-08-2018
8

leveren prima werk, afspraak op korte termijn, leenauto beschikbaar

Service
Joris Moes (Blaricum)
15-08-2018
9

De dag dat ik in 1981 met vakantie zou gaan had ik zoveel bagage voor ons en de baby in en op de oude Fiat geladen dat hij aan het eind van de straat door zijn hoeven ging. Ik ging naar de dichtstbijzijnde dealer (Van Huistee Naarden) en die vertegenwoordigde Toyota. Hij had een tweedehands Corolla Station staan en die heb ik meteen gekocht. Daarna hebben wij nog drie Corolla's, twee Carina's, een Avensis en (nu) een Auris (alle station cars) gehad, de Auris is er nog. Over merkentrouw gesproken!

Service
Marcel & Belinda Buitenhuis (Lelystad)
08-08-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig en vooral eerlijk...juist daarom komen wij hier al vele, vele jaren.en dat hopen cq verwachten wij ook te blijven doen.Toonen maakt er altijd weer een klein feestje van....wat je ook aanschaft....Occasion of nieuw het maakt niet uit.

Service
Arie W. de Jong (Almere)
08-08-2018
10

Betrouwbare garage met capabele medewerkers. Bij probleem met auto zoekt men altijd naar een oplossing en voert eventuele reparatie direct uit. Al jaren klant en ga daar niet meer weg.

Service
evert van leijenhorst (Hoogland)
08-08-2018
9

Omdat ik tevreden ben met de service.

Service
Ladiges (Amsterdam)
03-08-2018
10

Altijd vriendelijk en een correcte benadering je kan met al je vragen terrecht

Service
Gooise vrouw (Naarden)
31-07-2018
10

Net bedrijf, kundige monteurs. Denken tenminste met je mee. Zeer betrouwbare garage.

Service
Mevr.M.E.Birkhoff. (Naarden.)
30-07-2018
9

Zoals al eerder in dit onderzoek is aangegeven wordt er aan de klacht, mankement, goede aandacht besteed en vlot afgehandeld.

Service
Mevr v d Kroon (Amsterdam )
30-07-2018
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Ik kom al 30 jaar bij deze firma ! Altijd kwaliteit en betrouwbaar .Kom daar nog maar eens om .

Service
G. Steenman (Bussum)
25-07-2018
9

servicegericht, vriendelijk, korte wachttijden, transparant.

Service
herman denneboom (almere)
25-07-2018
10

ik kwam al bij toonen toen die nog in almere zat toen die werd overgenomen door zonneveld ik ben trouw gebleven aan toonen dan maar naar naarden al is het alleen maar voor het personeel

Service
Dhr J.J.J. Groeneveld (Vijfhuizen )
25-07-2018
10

Service van het hoogste niveau

Service
Rogier van der Erve (Naarden)
19-07-2018
10

Zeer deskundige service in een goede sfeer

Service
Dhr. C. Egberts (Huizen)
18-07-2018
9

Prima dealer, goede service, fijne mensen die met je meedenken, goede prijs kwaliteit verhouding.

Verkoop
Dick Arends (Naarden)
18-07-2018
9

Ervaren medewerkers, prettige sfeer, klantgericht en altijd bereid tijd vrij te maken als je langskomt voor het een of ander. Het bedrijf is ook trots op het merk Toyota.

Service
M. Schoegje
13-07-2018
10

vriendelijke medewerkers , duidelijke uitleg en afspraak , een garage om weer terug te komen

Service
Mvr. F. Pruimboom (Huizen)
13-07-2018
9

De medewerker van automobielbedrijf Toonen Naarden was vriendelijk en behulpzaam.

Service
M. de Jager (Amsterdam)
12-07-2018
10

Service is uitstekend en kwaliteit van onderhoud zeer goed.

Service
G sevink (Amsterdam)
12-07-2018
8

Vriendelijk, behulpzaam

Verkoop
F.Bruijnseels (Almere)
11-07-2018
10

Na 1 keer een miskoop bij de concurrent te hebben mogen meemaken alleen nog maar Toyota gereden. Al tientallen jaren bij deze firma te Naarden. Deze dealer is net zo goed als het merk welke hij verkoopt. Alles is tot onze volle tevredenheid.Mede door onze ervaringen hebben meerdere familieleden bij deze dealer hun Toyota gekocht. In deze tijd is een goede dealer belangrijker dan het merk. (sorry,Toyota). Om deze redenen zal ik altijd een ambassadeur van Toyota en de dealer zijn.

Service
tevreden klant (Naarden)
11-07-2018
9

uitstekende service en redelijke prijzen

Service
de heer A.S.R. Kos (Huizen)
11-07-2018
9

Garage Toonen Naarden is in alle opzichten een geweldige garage.

Service
M van den berg (Naarden)
11-07-2018
9

Zeer prettig autobedrijf.

Service
Jan Kofman
09-07-2018
9

Prettig in persoonlijke contacten en betrouwbaar in uitvoering van beurten en reparaties.

Service
Hans de Wal (Weesp)
09-07-2018
8

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Service
Mark Hendriks (Naarden)
04-07-2018
10

Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn auto de komende tijd het goed doet. De kosten zijn tot nu toe ook laag. Bedankt Toyota Toonen!

Service
Mevr. W.E.M. Jacobi-van Wessel (Huizen)
02-07-2018
9

prima garage, vriendelijke mensen, service gericht. wachtruimte plezierig, koffie goed.

Service
Mevr. Haak (Almere)
29-06-2018
8

Goede service, klantvriendelijk. Altijd fijn dat er zonder problemen een leenauto klaar staat.

Service
Ine (Bussum)
28-06-2018
10

Erg blij met ze. Fijne, deskundige & betrouwbare mensen.

Service
Mevr. S.A.M. van Zelm
27-06-2018
9

Wordt correct geholpen en uitleg over kosten worden eerst besproken.

Service
Mevr. A. Roozeveld
26-06-2018
9

Ik word altijd professioneel geholpen met alles wat er maar met mijn auto aan de hand is. De receptiemedewerkers staan ons altijd vriendelijk te woord, zijn bereid uitleg te geven en indien gewenst mogen we in de werkplaats meekijken. We zijn zeker al 20 jaar klant bij deze dealer.

Service
Bart Pijpers
20-06-2018
9

Nette en beleefde vakmensen die prima service verlenen bij afhandeling (werkplaats)bezoek.

Verkoop
Greetje (Naarden)
20-06-2018
9

Uitstekende service , goede werkplaats en vriendelijke bejegening.De autos bevallen heel goed

Service
Peter
18-06-2018
9

Prettige sfeer als je binnen komt. Het personeel weet waar men mee bezig is en heeft oog voor de wensen van de klant.

Service
Albert Haaksema (Almere)
14-06-2018
10

Word goed geholpen en alles word goed geregeld.Geen omkijken naar.Super aardig die ----

Service
W van Pijlen (Huizen)
13-06-2018
10

Toonen is een perfecte garage met een zeer goede service

Service
V goethem hidding (Almere)
06-06-2018
10

Vertrouwd

Service
J.H.Geers (Vaassen)
06-06-2018
9

Fantastische dealer. Van verkoop tot werkplaats en receptie. Komen afspraken altijd na en zelfs een stap meer. Denken positief met de klant mee. Niet voor niets al 30 jaar onze dealer.

Service
S Pleij
06-06-2018
9

Prettige, invoelende en deskundige medewerkers.

Service
Nico Voskamp
06-06-2018
8

Dit automobielbedrijf is een klantvriendelijk bedrijf zoals dat hoort. Als klant word je goed geholpen, goed geïnformeerd, met aandacht behandeld en serieus genomen. Reparaties worden prima uitgevoerd als als er toch iets niet helemaal in orde blijkt, wordt dat in overleg in orde gebracht. Zeer tevreden.

Service
M Korzelius (Muiden)
01-06-2018
8

Ben al lang een tevreden klant.

Service
Rita de Nys (Spitsbergen 5, 1339 SJ Almere)
30-05-2018
10

Prettige mensen zowel in de werkplaats als bij de balie, zeer klantvriendelijk en service gericht. Ik laat mijn auto graag in hun handen over.

Service
Roel Wegener (Bussum)
30-05-2018
10

Bij garage Toonen word ik altijd goed geholpen en plezierig ontvangen. Nooit onaangename verrassingen!

Service
Dick Hartog (Eemnes)
25-05-2018
9

Het geheel van afspraken, service is heel goed.

Service
Dhr.H.J.Veldhuizen (Amsterdam)
24-05-2018
10

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

Service
Gerrie (Bussum)
24-05-2018
10

Toyota Naarden geeft een uitstekende service en goede informatie. Je wordt heel prettig te woord gestaan en er is vooraf overleg over onverwachte kosten. De auto wordt ook nog eens keurig gewassen en gestofzuigd teruggegeven en dat was zeer zeker een verrassing.

Service
A. van Inge
24-05-2018
10

De combinatie van de juiste service en de persoonlijke behandeling maakt dat wij hier terugkomen.

Service
E.M. Sonnenberg (Hilversum)
23-05-2018
8

Toonen Naarden is een vriendelijk behulpzaam en deskundig bedrijf

Service
Joke Roest-van Tongeren (Muiden (Gooise Meren))
16-05-2018
10

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ik heb vertrouwen in de medewerkers. Geen klachten!

Service
Mevr. W.B. Onderstal (Baarn)
16-05-2018
8

Mijn laatste bezoek was omdat ik een lekke band had.Ontvangst bij receptie heel erg attent. In de werkplaats direct nieuwe band geplaatst.Na 3 kwartier, onder genot van koffie en krant, huiswaarts.

Service
A.C. Bruijns (Bussum)
16-05-2018
9

prima garage, klantvriendelijk en geduldig met een niet technische klant (ik, dus).

Service
M.P.Buitenhuis (Lelystad)
09-05-2018
10

Zoals al jaren, perfect, vriendelijk, service gericht, gewoon TOP

Verkoop
Henk Kippersluis (Zeewolde)
01-05-2018
10

Klantvriendelijk

Service
Hans Clements (Amsterdam)
25-04-2018
10

Prettig bedrijf met persoonlijke benadering, komen afspraken na.

Service
Tom Munneke
25-04-2018
10

Bij de receptie en in de werkplaats werken deskundige mensen, sommige met heel veel Toyota ervaring.ik ben al 30 jaar tevreden klant bij autobedrijf Toonen

Verkoop
Holvoet Krist (1274 TB Huizen)
25-04-2018
9

Ik maak mijn afspraken altijd digitaal en dit verloopt altijd naar wens. De medewerkers kennen mij bij naam en ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Kopje koffie en lektuur, en ik vind altijd een plekje om te kunnen werken in afwachting van de auto. Geen enkel probleem.

Service
Rob Panhuijsen (Almere)
18-04-2018
9

Komen altijd afspraak na

Service
Mw. Doornbos (Almere)
18-04-2018
10

Ik wens mij geen andere dealer, dan de Toyota dealer waar ik al vele, vele jaren koop en mijn auto laat onderhouden. Prettige service, persoonlijke benadering, heb nog nooit meegemaakt dat ook maar iets teveel gevraagd is. Ga zo door!

Service
M.Vosmeer (Kortenhoef)
18-04-2018
10

De afspraak voor een apk keuring was snel gemaakt en toen het allemaal iets langer bleek te gaan duren werd ik zeer snel ervan op de hoogte gebracht. Ik heb ook enige tjjd staan kijken bij de reperaties en ik was onder de indruk van de goede sfeer die heerst in dit bedrijf!

Verkoop
Rudolf Klug
12-04-2018
10

Buitengewoon vriendelijk, sympathiek, meedenkend en behulpzaam. Kortom, een buitengewoon prettige ervaring.

Service
Richard Rebergen (Weesp)
10-04-2018
9

Prima dealer, nette ontvangst en vriendelijk personeel. De werkzaamheden worden goed uigevoerd.

Service
René Kock (Naarden)
05-04-2018
9

Vriendelijk personeel, ik word altijd direct geholpen, soms op afspraak wat ik logisch vind. Tussendoor de bandenspanning controleren is geen probleem.

Service
J.Vos (Almere)
28-03-2018
10

Lossen de klacht direct op

Service
Hagen (Naarden)
28-03-2018
9

toegewijde mensen en zij leveren prima werk

Service
R. Pieterman
21-03-2018
8

Al 22jaar klant en altijd prima geholpen

Service
Dhr. Dikhoff
21-03-2018
9

Prettig en aangenaam contact. Geen onverwachte dingen, en benaderd voor vragen wat erg professioneel over komt.

Service
Fam.Beutick (Amsterdam)
16-03-2018
10

Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers

Service
ed brinkhuis
16-03-2018
9

Ik ben er goed behandeld service aan de auto correct uitgevoerd en netjes gebeld voor de extra kosten die er bij kwamen. Voor mij zelf heerlijk want zit er net achter met mijn werk.

Service
D.A. Arends (Naarden)
14-03-2018
9

Klantgerichte medewerkers met goede kennis van en ervaring met Toyota automodellen. Goede technische know how en (schade)reparatie werkplaats.

Service
Mevr. A.M.R. Rojer (Almere)
08-03-2018
8

Vriendelijk, sfeer goed, koffie goed en je klacht mbt auto reparatie wordt serieus genomen. Nooit beroerd om even mee te lopen om uitleg te geven mbt autoklachten .

Service
Henk Sibbing
28-02-2018
8

Bedrijf zeer betrouwbaar

Service
AAA van Klaveren (Bussum)
26-02-2018
10

als onbekende binnen komen vallen en direct zeer correct behandeld

Service
henk brouwer (naarden)
21-02-2018
10

ik ben al 35 jaar klant en nog steets tevreden

Service
R.Heere-Achthoven (SOEST)
15-02-2018
10

De beste garage ooit meegemaakt. Ik sta als klant centraal. Monteurs kijken verder dan de opdracht. Komen met reële adviezen.

Service
Rick Kok (Blaricum)
14-02-2018
10

Uitstekende dealer, prima garage en kundige mensen.

Service
Anton van Eijk (Naarden)
07-02-2018
10

Ik rij al 35 jaar Toyota. En bij deze dealer vanaf het begin. Nooit problemen. Altijd goede service. Diverse modellen gereden.Nooit pech.

Service
Tamara Legemaat (Amersfoort )
07-02-2018
10

Al jaren kom ik bij Toonen in Naarden. Ik vervoer kindjes uit mijn praktijk tussen school, thuis en de praktijk, waarmee het zeer belangrijk is dat mijn auto optimaal in orde is. Met veel liefde en aandacht zorgen de medewerkers van Toonen Naarden daarvoor en denken ze altijd met mij mee. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid zijn de woorden die passen bij Toonen Naarden! Dank jullie wel.

Service
Dorff (Almere)
07-02-2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze Toyotadealer. Zij zijn altijd bereid om je te helpen. Zelfs zonder afspraak kan je bij ze terecht. Ik heb nu 2 x achter elkaar mijn achter en voorlampen laten vervangen en dit kon zonder problemen en zonder arbeidskosten. Ik kreeg een kopje koffie toen ik mijn voorlamppen ging vervangen want dit duurde iets langer. Mijn achterlampen deed de receptie zelf in de stromende regen. Ze waren ook proactief aan het meekijken en zagen dat mijn ruitenwissers ook vervangen moesten worden. Ik heb dit toen ook meteen gedaan uiteraard ook zonder arbeidskosten. Kortom een supergoeie service. Ik heb helaas wel anders meegemaakt bij de Toyotadealer in Maarssen. Toen ik mijn achterlampje wou vervangen heb ik een rekening van 20 euro gekregen terwijl het lampje 2 euro kost. Ik ga daar nooit meer naar toe. Een handeling van 2 minuten.

Service
Tom Hanou (Bussum)
26-01-2018
10

altijd paraat, klantvriendelijk en zowel voor de receptie als monteurs.

Service
j schipper
24-01-2018
10

klantvriedelyk

Service
Cees van der Jagt (Huizen)
24-01-2018
9

Prima garage, goede service en uitleg!

Service
theo henselijn (s graveland)
24-01-2018
9

prima service bellen zelf als auto beurt moet hebbenvriendelijk personeelprima auto s

Service
T. de Keijzer (Almere)
10-01-2018
10

Toyota Toonen Naarden biedt prima service, je wordt er vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Daarnaast zijn ze transparant over de kosten en de werkzaamheden.

Service
Hein Boele (Almere)
10-01-2018
9

De medewerkers staan altijd klaar om terwille te zijn en te helpen. Zij doen dat uitstekend.

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Keurig bedrijf - zeer vriendelijke prettige mensen. Enig minpunt is de veel te krappe parkeerplaats waardoor halen brengen een uitdaging is.

Service
Paul Koning
03-01-2018
10

Vakkundig, klantvriendelijk en -gericht, betrouwbaar

Service
H. Jansen (Bussum)
02-01-2018
10

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar personeel.

Service
J. Verheul (Hilversum)
02-01-2018
9

Betrouwbaar en goede service. Korte wachttijden bij reparaties en/of onderhoudsbeurten.

Service
Roel Bakker (Oostzaan)
21-12-2017
9

Automobielbedrijf TOONEN NAARDEN is een dealer waar ik graag terug kom. Het personeel is altijd correct en je krijgt ook altijd correct antwoord op je gestelde vragen. Ook om advies is men altijd correct in het beantwoorden of het nu in positieve- c.q. negatieve zin is. Het is een ook een nette en schonen zaak ook de werkplaats.Als men eventueel kan wachten dan is daar een mooie en schone gedeelte waar men iets te drinken kan pakken. Ja, ik heb een goed gevoel bij deze Toyota dealer en kom graag terug (als het nodig is).

Service
Anoniem
21-12-2017
10

Leuk personeel, kundige medewerkers, snelle afhandeling en schone auto terug.

Service
hans en hennie van galen (muiden)
20-12-2017
8

wijn zijn tevreden me onze gagage

Service
K.Widosuwito
20-12-2017
8

Ik word altijd goed geholpen.

Service
J. Pos (Weesp)
20-12-2017
10

Bij Toonen Naarden word je met respect behandeld en ben je geen nummer.Als er aan de auto word gewerkt doen ze dat heel netjes alsof het een eigen auto is.Kortom hun goede garage met goede mensen.

Service
H.Z. Khalafi (Weesp)
20-12-2017
1

ze luisteren niet naar mij

Service
G. Brouwer (Bussum)
19-12-2017
10

Mijn relatie met autobedrijf Toonen is al heel veel jaren uitstekend en ben hierover zeer tevreden

Service
Dhr J vanHeereveld
14-12-2017
9

Betrouwbaar, open en efficient

Service
Anoniem
14-12-2017
8

Goede service en vriendelijke mensen Als ik problemen heb met mijn auto mag ik meteen komen met deauyoTop service

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Prettige zakelijk bediening en voldoet aan mijn verwachting.

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Vriendelijk, service en goed

Service
John verlaan (Almere)
06-12-2017
10

Snel en goed geholpen en een top servies

Service
Dhr J.A.Bos (Huizen)
06-12-2017
10

Een dealer met uitstekende service en vriendelijk personeel

Service
G. Blom (Bussum)
06-12-2017
10

Ik ervaar een grote klantvriendelijkheid die zeer natuurlijk overkomt. De service, het advies, de informatie zijn goed en volledig en er wordt ook reëel nagedacht en met je meegedacht.

Service
J.Driessen (Lelystad )
06-12-2017
6

Geen overleg over extra kosten bij een servicebeurt. Service onder garantie niet gelukt.

Service
John F. Kortschot (Naarden)
04-12-2017
8

goede service

Service
Mevr. M. F. Grin (Eemnes)
30-11-2017
10

Bij Automobielbedrijf Toonen Naarden wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Heldere uitleg en geen opdringerige verkooppraatjes. Ze staan altijd voor je klaar en beschikken over uiterst deskundige monteurs. Ik zou me geen betere auto wensen, maar de service van het garagebedrijf is voor mij zeker zo belangrijk om mij als Toyotarijder enthousiast te houden.

Service
Geers (Vaassen)
30-11-2017
9

Fantastisch en zeer betrokken bedrijf.

Service
Rico (Almere)
29-11-2017
10

Automobielbedrijf Toonen in Naarden is een garagebedrijf waar de klant op de eerste plaats komt, men denkt mee met de klant - geeft tips aan die klant en zwaait de klant nog gemoedelijk uit. De klant is geen nummer maar een mens met een naam die persoonlijk door de medewerkers begroet wordt. De rustikale gemoedelijkheid van dit bedrijf is een verademing in onze hectische tijd, ondanks de pas gepleegde verbouwing waarmee een en ander zeer professioneel is geworden, blijft toch het persoonlijke en menselijke voor op staan. Toyota's zijn no-nonsens auto's degelijk, betrouwbaar en veilig, autobedrijf Toonen is in iedere vezel van het bedrijf inherent aan het merk.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Goede service, vakmanschap, betrokken, komen ongevraagd terug op een eerder geconstateerd probleem.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Klantvriendelijk, er wordt meegedacht. Goede ervaring. Veel kennis.

Service
Iboya Vriends (Bussum)
29-11-2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en de service is gewoon dik in orde! Ik ben niet voor niets al jaren trouw aan Toyota en mijn garage.

Service
Herman Yestra (Hilversumse Meent)
24-11-2017
10

Naarden gebelt na vreemde geluiden in de auto,afspraak gemaakt voor controle,mogelijke oorzaken verholpen en na constatering dat achterbanden vervangen moesten worden (overigens al door mijnvermoed),Ij zijn dze banden vervangen.alles na volle tevredenheid.

Service
Bus (Laren)
23-11-2017
9

Zeer goede ervaringen in vele jaren

Service
Mw.J.Bohnenn (Diemen)
22-11-2017
8

Deskundigheid, goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

Service
Karin merkx (Bussum)
22-11-2017
10

Klantvriendelijk, duidelijk in uitleg en rekening en vooral erg aardig personeel

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Zeer tevreden. Goede en snelle service.

Service
Rob de Klonia (Almere)
08-11-2017
10

Zeer content en vriendelijkheid

Service
Konincks (Nigtevecht)
01-11-2017
9

Prima bedrijf.

Service
M van wijngaarden (Naarden )
25-10-2017
10

Bieden altijd een goede service kortom top bedrijf

Service
Emmanuel Oduch (Amersfoort )
25-10-2017
10

Top Klantenservice

Service
Anoniem
25-10-2017
8

omdat we daar altijd met aandacht en toewijding geholpen worden

Service
Theo Verbruggen (Naarden)
18-10-2017
8

Betrouwbare garage, goede service en werken volgens afspraak.

Service
Marijke Hoebé (Bussum)
18-10-2017
10

Nooit reden tot klagen gehad.

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Gemoedelijkheid vakmanschap

Service
Bus (Laren)
12-10-2017
9

Al jaren een tevreden klant

Service
J.H.Evers (Huizen)
11-10-2017
8

Ik wordt altijd keurig te woord gestaan en de onverwachte onkosten worden altijd doorgesproken met mij en op correcte wijze uitgevoerd.

Service
T.Keesom (Hilversum)
11-10-2017
9

Zeer goede afspraken en je wordt direct geholpen.Goede koffie voorziening.

Service
Dhr. P.Schreiner (Huizen)
11-10-2017
9

9 Prima service, staan altijd voor je klaar, afspraak maken op korte termijn mogelijk.

Service
R. Zurbano (Almere)
11-10-2017
10

Uitstekende service en altijd uitgevoerd zoals afgesproken. In al die jaren geen onverwachte dure rekeningen gepresenteerd gekregen. Ga zo door!

Service
dhr. R.Visser (Baarn)
11-10-2017
9

Prettige mensen , snel en correcte afhandeling.

Verkoop
Anoniem
04-10-2017
10

Klant is hier nog koning

Service
Anoniem
27-09-2017
10

PERSOONLIJKE AANDACHT EN SERVISE

Service
Mevrouw M.Boom-van Dijk (Laren NH)
20-09-2017
10

Uiterst tevreden over de verrleende service.

Service
Anoniem
20-09-2017
9

Prima service en goede aandacht bij problemen. Prettige mensen

Service
Ferry Sanou (Almere)
15-09-2017
9

Omdat ik daar altijd vriendelijk en correct behandeld word, niets is bij deze dealer te veel om de klanttevreden te houden.Alle lof.

Service
Dick Hartog (Eemnes)
13-09-2017
9

Alles conform afspraak. Geen adders onder het gras. Totale duidelijkheid.

Service
C. Tensen (Naarden)
06-09-2017
9

APK en beurt naar volle tevredenheid geweest.

Service
Oscar Rietdijk (Naarden)
31-08-2017
9

- goede service- goede prijs- prettig in de omgang / klantvriendelijk- professioneel

Service
Mevr.Marjan Boer (Naarden )
23-08-2017
10

De voornaamste reden dat ik altijd Toyota rijd en blijf rijden!! Bij andere garages naar auto's gekeken...maar nooit de service ervaren als hij Toonen!

Service
Dhr. A.W. de Jong (Almere)
16-08-2017
10

Fijne garage met vakmensen, goed contact met verkoper garage, auto wordt opgehaald (uitstekende service) en leenauto ter beschikking gesteld. Bij problemen of extra kosten wordt contact opgenomen, maar vooraf is helder wat kosten zullen zijn.

Service
rhseegers (almere)
09-08-2017
10

het personeel weet wat service is niets is te veel en ze luisteren naar de klantje wordt er zeer prettig geholpen

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Goede service. Vriendelijk. Vakkundig

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Goede, zeer klantvriendelijke service. Onderhoud goede kwaliteit.

Service
T van Dorssen (Muiderberg)
02-08-2017
9

Op tijd geholpen

Service
Dhr. Th.H. den Hollander (Huizen)
27-07-2017
8

Ik ben er tevreden mee

Service
Roel Wegener (Bussum)
26-07-2017
10

Omdat deze dealer betrouwbaar, coulant en vriendelijk is.

Service
P. de Jong (Naarden)
24-07-2017
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De service is helemaal in orde. De werkzaamheden worden worden 100% naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Ik ben reeds meer dan 25 jaar vaste klant bij Toyota Toonen in Naarden. Dus dat zegt wel iets over mijn tevredenheid.

Service
Karin Kooyman
24-07-2017
10

Niet eerder heb ik zo'n goede service ervaren. Vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig, er wordt meegedacht in oplossingen, de mensen kennen je, in 1 woord een geweldig bedrijf!

Verkoop
De heer R.A.J.F. Ottens (Naarden)
19-07-2017
10

Al meer dan 30 jaar is de firma Toonen voor mij een vertrouwd adres. Met interesse voor de klant. Altijd betrouwbaar gebleken. Met kundig personeel dat gedurende vele jaren een prima team vormt. Er is dan ook weinig verloop in personeel. Als er al reparaties nodig zijn, wat bij mijn tot nu toe 9 Toyota's vrijwel niet is gebeurd, worden deze op kundige en afgesproken wijze uitgevoerd.

Service
GLENN ALAN (NAARDEN)
13-07-2017
10

Toonen staat altijd klaar voor de klant - ook indien nodig om 16.50 uur op de vrijdagmiddag! Werkzaamheden worden stipt en in een keer goed uitgevoerd. De eerste Previa (benzine) had ik ruim 500.000 KM de tweede zit inmiddels tegen de 300.000. Dat kan alleen door goed onderhoud. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en de garage is schoon.

Service
Anoniem
13-07-2017
8

Ik vind dit een zeer mooi cijfer

Service
Rob van den Raad
12-07-2017
10

Betrouwbaar, service gericht en vriendelijk

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Vriendelijk, goed en kundig personeel.

Service
Dhr. De Groot (Almere)
05-07-2017
10

via internet onze huidige auto (occasion) gevonden. Meteen vanaf de eerste kennismaking zeer correct en heel vriendelijk geholpen. Kleine puntjes in de garantie periode goed verholpen en vervolgens altijd terug gekomen voor onderhoud. Dit ondanks dat er bij ons in de buurt ook een dealer zit. Prima zaak!

Service
J.A van der Laan (Almere)
30-06-2017
9

Toyota Toonen Naarden geeft goede service en is erg klantvriendelijk. Ze hebben dan ook een prachtig merk om mee te werken !

Verkoop
Anthony Prukar (Naarden)
22-06-2017
10

Prima bedrijf, personeel altijd toegankelijk en zeer behulpzaam. Niets negatiefs over aan te merken!

Service
J.w. Greve. (Huizen.)
21-06-2017
8

Onderhoud is goed.vriendelijke mensen aan de balie.

Service
N.N. Mauritz (Almere)
21-06-2017
10

klant gericht en service gericht!

Service
Piet Legemaat (Hilversum )
21-06-2017
9

Zeer tevreden

Service
Anoniem
20-06-2017
4

geen goede communicatie mbt prijs.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Goede service en vriendelijk/vakkundig personeel.

Service
Dhr. Pogany (Naarden)
14-06-2017
9

Betroubaar

Service
Bert List (Hilversumse Meent)
14-06-2017
10

Bij Automobielbedrijf Toonen Naarden, weten ze nog wat het woord klant betekent. Het woord Klant wordt daar dan ook met een hoofdletter geschreven en dat is volkomen terecht.

Service
B. Averdijk (Bussum)
08-06-2017
10

Altijd word ik hier op een prettige wijze te woord gestaan en geholpen. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Omdat je er altijd vriendelijk, aandachtig en correct wordt benaderd en nog meer omdat je auto nauwkeurig en met aandacht wordt onderhouden

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Ik ben tevreden over de behandeling van mijn.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
9

goede service , goede afspraken persoonliijke benadering

Service
Dhr. C. Wijsman (Blaricum)
31-05-2017
8

Prima garage maar deze keer de auto niet gewassen afgeleverd.

Service
Annemarie Geling (Eerbeek)
31-05-2017
10

Zeer servicegericht, deskundig, altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ondanks verhuizing ga ik nog voor de onderhoudsbeurten naar Naarden, ik vertrouw ze daar volledig en gebruik die dag dan een leenauto. Is helemaal prima.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
9

Prima dealer en service

Service
Dhr. Rogier van der Erve (Naarden)
31-05-2017
10

Bij Toonen Naarden gaat topkwaliteit schijnbaar moeiteloos hand in hand met met een sympathieke persoonlijke benadering.

Verkoop
Hans Goets (Baarn)
24-05-2017
9

Ik ken de meeste mensen al uit de tijd dat ik zelf toyotaverkoper was bij van Amersfoort in Laren.
Al het personeel ken ik daardoor bij naam, het is gewoon lekker vertrouwd.

Service
Rico (Almere)
24-05-2017
10

Automobielbedrijf Toonen Naarden is een hele ouderwetse garage; persoonlijke aandacht, meedenkend en inlevend advies door vriendelijke vakbekwame medewerkers en een persoonlijke benadering, maken dit bedrijf uniek.

Service
Taco (Bussum)
24-05-2017
10

Goede producten, goede service en vriendelijke mensen. Geen poespas en waar voor je geld.

Service
Anoniem
18-05-2017
8

Over het algemeen heb ik zeer goede ervaringen met mijn contacten met de werkplaats

Service
Hans Clements (Amsterdam)
17-05-2017
10

Persoonlijke benadering, afspraken komen ze na, geen wachttijden.

Service
H.A.J.Yestra (Hiversumse Meent)
10-05-2017
8

Ik verwacht een prima behandeling (lijkt mijmnormaal) en dat is gebeird,vandaar de 8

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Prima dealer, goede service, fijne mensen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
Karin merkx (Bussum )
03-05-2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk, duidelijk over wat er moet gebeuren en duidelijk over de kosten. Altijd behulpzaam en afspraken maken kan snel.

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Uitermate behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Service
Mevr.T.S.Dolmans-Veltman (Bussum)
26-04-2017
9

De kennismaking was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, halen en brengen van de auto was tevens heel prettig en kwam zeer behulpzaam over. Mijn invaliditeit maakt het moeilijk in en uit te stappen, moet altijd een rollator mee en daarna weer in de auto zien te komen. Als jullie daar iets op weten....? Er bestaat een soort hefboom om de rollator in de achterbak te leggen en er weer uit. Via internet zag ik zo,n apparaat maar dat kost ca 900 euro. Dat is me veel te veel gezien mijn leeftijd(83 jr)

Service
Henk Wolfs (Naarden)
12-04-2017
10

Toyota is het beste merk dat God ooit geschapen heeft. En, hoewel er nooit iets stuk gaat aan een Toyota, is regelmatig onderhoud verstandig. Dat kost ook haast niks! De prijzen van een beurt zijn van te voren bekend en kloppen ook nog. Laatst overwoog ik of ik de nieuwe C-HR zou kopen. Ik kreeg een wereldbod op mijn Verso. Maar ik rijd lekker door, want mijn Verso van 5 jaar oud is eigenlijk nog in nieuwstaat!

Service
Rob de Klonia (Almere)
12-04-2017
8

Opnieuw een goede service, en wel folie plaatsen in de betreffende auto die indien noodzakelijk in de garage staat.

Service
Kuno (Naarden)
05-04-2017
10

Geweldige service en vriendelijk personeel

Service
Deborah vierwind (Almere )
05-04-2017
10

Goede service en vriendelijk personeel. Je wordt snel geholpen

Service
Anoniem
29-03-2017
9

Korte wachttijd voor het maken van een afspraak, goede service en vriendelijke bediening.

Service
Anoniem
28-03-2017
9

klant vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Prima service, vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Vriendelijke medewerkers, van te voren duidelijkheid over prijs. Leenauto zonder kosten

Service
Anoniem
20-03-2017
10

Buitengewoon vriendelijk en snelle service!

Service
j schipper (muiderberg)
16-03-2017
10

service

Service
M. de Gooijer (Amsterdam)
16-03-2017
8

Prima service en vriendelijk deskundig personeel

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Wij worden altijd naar alle tevredenheid geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02-03-2017
9

Goede service, vriendelijk correct personeel. Goede informatie m.b.t. de aankoop van mijn laatste auto (de 6de van deze firma!!). Betrouwbaar en ook - wat ik persoonlijk prettig vind! - al jarenlang hetzelfde personeel bij de receptie en in de verkoop. Goed teken!

Service
J.M.Muller (Amsterdam)
28-02-2017
9

ik kom al 30 jaar bij deze Firma, dat zegt alles.

Service
Mw.A.A.Schreuder (Zeewolde)
27-02-2017
10

Je wordt er vriendelijk ontvangen en wordt verteld hoelang de beurt kan duren. Als het te lang duurt is er een leenauto.

Service
p vermeulen (naarden)
21-02-2017
10

omdat er deskundige mensen werken die ook vriendelijk zijn en altijd een duidelijk antwoord geven op vragen

Service
Anoniem
15-02-2017
9

Klantgericht, kennis van zaken en transparant over prijs van uit te voeren werkzaamheden

Service
Anoniem
19-01-2017
10

Toyota Toonen Naarden is zeer klantvriendelijk en service gericht. M'n verwachtingen worden altijd overtroffen.

Service
Anoniem
16-01-2017
10

We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, kennis en vooral fantastische service.

Service
Mevrouw Marianne Miller (Huizen)
12-01-2017
10

Omdat ik altijd goed geholpen bent , met al mij vragen over de auto

Verkoop
T.ahamad (Amsterdam )
11-01-2017
9

Goed service..eerlijk...professioneel

Service
Olga Koopmanschap (Almere)
02-01-2017
9

De dealer biedt een goede service, de medewerkers zijn erg vriendelijk en je wordt prettig, snel en correct geholpen.

Verkoop
EJ Snelders (Huizen)
02-01-2017
8

Vriendelijke mensen, terzake kundig

Service
F Veldkamp (Huizen)
23-12-2016
10

Het is altijd in orde met de afspraken.Het is of ik er nog meedoe.

Service
G.J. Jansen (Naarden)
22-12-2016
10

Vertrouwen in aanpak, personeel en kwaliteit werk

Service
Anoniem
21-12-2016
9

Ervaring met dealer is goed. Zowel bij aankoop als de benodigde beurten. Kwaliteit en prijs zijn goed.

Service
Anoniem
21-12-2016
8

Beloven wat ze doen, houden mij tussentijds op de hoogte en zijn correct. De eerste keer helaas niet maar de 2e keer stond de 'leenbak' klaar.

Service
De Paauw (Naarden)
21-12-2016
10

Gewoon een goede garage zoals het hoort

Service
Peter Boer (Blaricum)
19-12-2016
9

Goede service en vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Erik (Badhoevedorp)
14-12-2016
8

Goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

In deze wereld met onpersoonlijke grote bedrijven is het een verademing om bij deze dealer te komen. Veel persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

Service
Anoniem
01-12-2016
10

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Tamara (Amersfoort)
23-11-2016
10

Ik houd van mijn Toyotadealer! Thuiskomen en de aandacht krijgen die je als vaste trouwe klant verdient.

Service
H.Ernst (Bussum)
23-11-2016
9

Betrouwbaar en goede service.

Service
J F van der Veen (Naarden)
18-11-2016
9

Betrouwbaar, en goede service. Uitdeuken van kunststof achterbumper gratis gedaan.

Service
Roel Wegener (Bussum)
10-11-2016
10

Omdat ik altijd prettig te woord word gestaan, de werkzaamheden altijd prima worden uitgevoerd, afspraken altijd worden nagekomen en de auto heel vaak gewassen en gezogen wordt aangeboden.

Service
Martin Vredenduin (Ankeveen)
26-10-2016
10

Snelle, correcte en persoonlijke service. Overleg voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Service
hans dechering (laren)
19-10-2016
10

Super service geweldig personeel

Service
mevr. h. van galen (muiden)
12-10-2016
8

omdat een goede garage is en dat ze altijd voor je klaar staan

Service
Mevr. Hammann (Almere)
11-10-2016
8

Fijne garage waarbij ik vanaf het eerste moment goed ben geholpen. Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Altijd mogelijkheden tot een leenauto en je krijgt je auto netjes en schoon terug. Goede service, enige wat fijn zou zijn is als je met creditcard kan betalen wanneer je hoge kosten hebt

Service
Theo de Klerk (Bussum)
21-09-2016
9

Zakelijk, voert uit wat nodig is.

Service
Mevrouw S.A.M. van Zelm (Huizen)
14-09-2016
8

De afspraak wordt naar tevredenheid nagekomen. Vriendelijke persoon bij de receptie en denkt mee aan oplossingen i.v.m. het brengen en halen van de auto. Wachten kan ook, indien je er tijd voor hebt.
Zeer tevreden over Toyota Toonen in Naarden

Service
Anoniem
14-09-2016
9

Alles is duidelijk, geen verassingen.

Service
W. Raessens (Bussum)
31-08-2016
10

Werknemers kennen je bij naam. Denken mee in oplossingen voor een goede prijs. Geen verrassingen

Service
Anoniem
17-08-2016
8

Prima bedrijf

Service
Dhr.R.J .vd Hoeven (Huizen)
11-08-2016
10

Ik denk al zo,n 35 klant en naar tenvolle tevredenheid. Zo ook diverse familie leden.

Service
Nico Bosch (Almere)
03-08-2016
9

Vriendelijk, servicegericht en vakbekwaam personeel. Personeel denkt indien nodig mee aan oplossingen.

Service
Jan Daamen (Huizen )
20-07-2016
8

Prima service, snel en vakkundig

Service
Dhr. W. Nederend (Bussum)
19-07-2016
10

Ik word prima geholpen, geen klachten.

Verkoop
Anoniem
19-07-2016
9

Dealer Toonen heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel. Snel, betrouwbaar, bekwaam, deskundig en beloftes worden nagekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden sinds ik klant ben geworden vier jaar geleden.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Ik ben 23 jaar bij deze dealer en dat zegt genoeg.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Goede service, snelle afhandeling, vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Service
Anoniem
13-07-2016
10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Ik word altijd vriendelijk geholpen, en ik krijg uitleg wat er aan de auto gedaan is.

Verkoop
Marjan Kuipers-Klinkenberg (Almere)
06-07-2016
10

Het spontane aanbod om een proefrit te maken met de auto van mijn dromen was zo super en geweldig! Ik kwam onaangekondigd langs om even naar het model in de showroom te kijken!
Mijn beslissing de auto te bestellen bij deze dealer was daardoor zo gemaakt!
En dit terwijl er in mijn eigen woonplaats ook een dealer zit, dit zegt denk ik voldoende -:)

Verkoop
Mevr. I. Vriends (Bussum)
06-07-2016
10

Een fijne garage waar ze je als klant kennen. De service is gewoon dik in orde!

Verkoop
Hans Clements (Amsterdam)
30-06-2016
10

zeer klantvriendelijk -heldere uitleg - snelle reactie op telefonische vragen of mail- meedenkend- hulpvaardig

Service
hr. cher turel (bussum)
29-06-2016
9

vriendelijk,gastvrij en betrouwbaar

Service
Gerrit renooij (Laren)
29-06-2016
10

Alles klopte volledig volgens afspraak erg fijn!

Service
Anoniem
22-06-2016
8

Adequate hulp, vlot, vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Service
Mw. A. Roozeveld van der Ven (Muiden)
22-06-2016
9

Altijd goed advies, gratis leenauto bij beurt of reparatie, Toyota Europa Service voor een jaar kado bij onderhoud, vriendelijke en beschaafde medewerkers, ze kennen me. Bij een grotere beurt wordt de auto gewassen.Er worden geen onnodig dure dingen "aangesmeerd". Als ik langs rijd voor bandenspanning of vloeistoffen nakijken is dat "service". Fijn!

Service
Elisabeth van der Gijp (Muiderberg)
22-06-2016
10

Prima service, aardige en vakbekwame mensen

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
10

Zeer goede service, vriendelijk en attent, altijd meedenkend om een oplossing te vinden.

Service
C. Schimmel (Bussum)
20-06-2016
9

zeer prettige dealer om mijn wagen te brengen voor onderhoud

Service
P.J.M. Steijn (Muiderberg)
17-06-2016
9

Betrouwbaar; gemaakte afspraken worden nagekomen. Als klant wordt ik goed geïnformeerd over eventuele meerkosten, indien nodig, bij onderhoudsbeurten. Mijn auto wordt altijd na elke onderhoudsbeurt schoon (wasbeurt) opgeleverd. De mensen zijn vriendelijk en leggen het e.e.a. goed uit. Er is altijd een vervangende auto of een fiets beschikbaar, indien mijn auto een onderhoudsbeurt heeft.

Service
H minekus (Bussum)
17-06-2016
8

Vriendelijk personeel goede service kwaliteits produkt. Geen gezeur/gedoe bij garantieafhandeling

Service
Dhr. G.A.Pogany (Naarden)
16-06-2016
8

8 is hog genoeg.

Service
Nicole (Huizen)
15-06-2016
8

Alweer 10 jaar rijden wij Toyota. Diverse modellen gehad. De dealer biedt goede en snelle service. Deskundig en betrouwbaar personeel.

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Een betrouwbare garage, die zich aan de afspraken houdt, alles binnen kort tijdsbestek regelt en met een buitengewoon correcte balieafhandeling.

Service
Jan van Steen (Bussum)
08-06-2016
9

De medewerkers van Toyota Toonen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij de recente onderhoudsbeurt bleek, dat er twee nieuwe voorbanden om moesten. Dit gebeurde (zeer correct) na overleg met mij. Dus geen onverwachte verrassingen !!

Service
M. Verhorst (Den Haag)
08-06-2016
9

Na al die jaren,gereden in mijn Starlet ben ik nu overgestapt op een Yaris.Ook deze auto komt hiervandaan.Ik wordt hier
door alle jaren heen goed en snel geholpen met vragen en de beurten voor mijn auto.

Service
Hans Fakkeldij (Weesp)
01-06-2016
10

De receptiemedewerkers zijn zeer meedenkend en service gericht.
Monteurs zijn inventief en vakbekwaam om een probleem op te lossen.
Alleen +++ voor deze medewerkers!

Verkoop
Anoniem
01-06-2016