Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

609 commentaren van in totaal 609 beoordelingen
Service
Dhr. J.A. Bos (Huizen)
14/12/2018
10

Vakbekwaam , service gericht en klantvriendelijk

Service
Martin Bodemeijer
14/12/2018
9

Alles is volgens de planning uitgevoerd.

Service
W.Hilhorst (Huizen)
07/12/2018
10

Goede begeleiding en uitvoering prima.

Service
C M van de Braak (Bussum)
05/12/2018
8

Altijd zeer correct en vriendelijk behandeld

Service
Edith Blok
05/12/2018
10

Gewoon een garage die ik iedereen aan kan raden . Meedenkend ,vriendelijk en vakkundig .

Service
Eric Timmerman (Laren)
05/12/2018
10

Goed behandeld aadigen mensen ik was het een beetje anders gewend.En de auto bevalt zeer goed.

Verkoop
MParhan (Bussum)
05/12/2018
10

We zijn prima geholpen bij Toonen, het gehele proces is bijzonder leuk verlopen

Service
A de jonh (Naarden)
30/11/2018
10

Erg vriendelijke capabele mensen. Denken mee met mij als klant. Voel me er welkom. Verzorgde uitstraling van het pand. Goede communicatie.

Service
Albert Pluer (Bussum)
30/11/2018
10

Goede betrouwbare dealer en juiste vakmensen.

Service
Andrea Schepman (Zeist)
30/11/2018
10

Aangezien ik in Zeist woon, wordt mijn auto keurig opgehaald en de volgende dag weer terug gebracht, super service. Mijn auto daar gekocht bij jullie top verkoper! De eerste dealer, waar ik een goed gevoel bij heb, geen gladde verkopers, gewoon eerlijk en recht toe recht aan, dat spreek me aan. Als ik mijn auto weer moet inruilen, weet ik waar ik moet zijn.

Service
Henny van Lieshout (Amsterdam)
30/11/2018
7

Nogmaals alle respect voor het werk van de werkplaats, maar die verkoper gaf het cijfer 7 de doorslag.

Service
L.F. Hofman (Haarlem)
30/11/2018
10

Vriendelijk personeel werd geinformeerd dat de werkzaamheden iets uit liepen.

Service
Mevr.G.Back (Hilversum )
30/11/2018
10

Altijd prettige service en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Service
everard sonnenberg (hilversum)
23/11/2018
8

Wij worden al jarenlang heel goed geholpen maar het staat of valt wel met betrouwbare receptionisten/monteurs.

Service
Irene Campos
23/11/2018
10

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

Verkoop
Marjoleine Schoorl (Bleiswijk )
23/11/2018
10

Klantgericht Persoonlijk Absoluut top zaak.

Service
Nico Brinker (Huizen)
23/11/2018
10

Prettige mensen en dito omgeving - je wordt uitstekend geholpen.

Service
Karin Widosuwito
15/11/2018
10

Goede service

Service
Mevr. I. Breedveld
14/11/2018
9

Ik word altijd prima geholpen, ik heb geen enkele klacht.

Service
André Sijbesma (nigtevecht)
09/11/2018
8

Vriendelijke ontvangst door receptionist ! Wat je afspreekt klopt in de praktijk .

Service
Cr
09/11/2018
9

Zijn deskundig en vriendelijk.

Service
Dhr. R. Bakker (Oostzaan)
09/11/2018
8

Nadat ik bij Toyota Toonen Naarden ben geweest. Kan ik er weer even een hele tijd met m'n Toyota naar alle te vredenheid rijden.

Service
H.Ernst (Bussum)
09/11/2018
8

Een goede service en vriendelijke medewerkers. Alles geregeld volgens afspraak

Service
Jan ootjers (Diemen)
09/11/2018
9

Een voorbeeld: ik kwam onlangs op zaterdagmorgen, er was iets met de remmen. Er was een monteur die iets voor zichzelf deed. Hij was meteen bereid om de auto te repareren. Dit is tekenend voor garage toonen. Super service.

Service
Ralf Eijpe
09/11/2018
8

Uitstekende service en personeel dat met je mee denkt.

Service
G. Lagcher (Almere)
02/11/2018
9

Goed geholpen.

Verkoop
M. van Cleef (Baarn)
02/11/2018
10

Plezierig en betrouwbaar autobedrijf zowel op gebied van verkoop als verlenen van service!

Service
Arno de Liever (Amersfoort)
29/10/2018
9

Nadat de beurt klaar was werden we gebeld en complimenten gegeven over mijn rijgedrag en dat ik goed en netjes met de auto om ga.

Service
Irma de Heer (Huizen)
29/10/2018
8

Ik kom er al jaren en vind het een fijn bedrijf en Toyota is gewoon een superauto. **** is al bijna 18 jaar oud, heeft diverse verhuizingen meegemaakt en rijdt nog steeds super! En met de jaarlijkse controles bij Toyota Naarden blijven we ellende voor!

Service
Tom Hanou (Bussum)
29/10/2018
10

klantvriendelijke, deskundig, vertrouwd, je hebt het gevoel dat je de enigste klant bent. staan altijd voor je klaar ook bij pech. Nog nooit zo,n goede garage gehad.

Service
Ton Broekhuis (Naarden)
29/10/2018
10

Bij Toonen Naarden zijn de mensen vriendelijk, attent en deskundig.

Service
De heer R.A.J.F. Ottens (Naarden)
17/10/2018
10

Toyota Toonen heeft vakkundig en betrouwbaar personeel. Bovendien wordt de klant duidelijk en op een klantvriendelijke wijze behandeld. Voor mij is Toyota Toonen Naarden al meer dan 30 jaar een beproefd betrouwbare en vakkundige dealer.

Service
henk brouwer (naarden)
17/10/2018
9

Ik ben al 35 jaar klant en het is nog steets zeer prettig.

Service
R.J van der Hoeven (Huizen)
17/10/2018
10

Altijd prettig gezellig.2 keer wat aan mijn band rond 5 uur zonder probleem verholpen.

Service
ex Hondafan (Naarden)
11/10/2018
9

Klantvriendelijke, servicegericht.

Service
Guido La Rooij (Diemen)
11/10/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, goede prijzen, meedenkend: klasse!

Service
Gerrit Renooij (Laren)
05/10/2018
9

Alles klopt bij Toonen..

Service
R. Zurbano (Almere)
05/10/2018
10

Zeer eenvoudig om een digitaal een servicebeurt in te plannen op een tijdstip dat jou uitkomt. Beurt zelfs vanuit het buitenland gepland. De prijs was nagenoeg zoals van tevoren werd opgegeven op een wisser na maar dat waren de kosten niet. Leuk om te horen dat men kon zien dat wij zuinige rijders zijn.

Service
R.Visser (Baarn)
05/10/2018
9

Het bedrijf is goed te bereiken en de receptie staat altijd klaar. Alleen zoals gezegd de opgaven worden altijd overschreden. Daar ga je in mee of niet.Zou iets toevoegen als je tijdens de werkzaamheden iets ontdekt wat de opgave ver overschrijdt en dat meldt .Vind ik! Bij andere Toyota garage wel meegemaakt dat men tussendoor overlegt. Zus en zo is aan de hand de opgave wordt ruim of iets overschreden, we zijn nu toch bezig zullen we het maar meenemen. bijv. Maar zoals gezegd de medewerkers zijn top.

Service
d.c.tuijnman (amsterdam)
02/10/2018
9

Ik ben super tevreden met de hulp die ik heb gehad.

Service
Tom Keesom (Hilversum)
26/09/2018
9

Het is een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken altijd na komt. Ik word behandeld alsof ik bij de familie behoor.

Service
Max Groen (Almere)
19/09/2018
8

Goed bereikbaar, snelle telefoon afhandeling. Factuur is overzichtelijk. Filiaal zelf is kil, geen fijne plek om te wachten. Medewerkers waren vriendelijk en indien zij een antwoord niet wisten werd een collega geroepen. Al met al prettige dealer!

Service
A willemsen (Almere)
13/09/2018
10

Toonen naarden zeggen wat ze gaan doen, en doen dat dan ook. Het factuurbedrag is volgens afspraak.

Service
Constanze Tensen (Naarden)
13/09/2018
9

Het is een heel prettige garage met duidelijkheid voor uit te voeren werkzaamheden.De werknemers zijn van alles op de hoogte.

Service
John F. kortschot (Naarden)
06/09/2018
9

vlot geholpen, service gericht en goed geinformeerd door aardige medewerkers

Service
Mevrouw J de Rooij
05/09/2018
9

Vriendelijk en kundig personeel en snelle afhandeling en goede service

Service
S.G. Pogany (Naarden)
05/09/2018
9

ik ben tevreden

Service
Jukema (Meppel)
31/08/2018
9

Zeer aangenaam bedrijf waar service en vriendelijkheid top prioriteit zijn.

Service
Dhr.R.C.P.Wolff (Bussum)
28/08/2018
8

Ik ben al tientallen jaren een tevreden klant

Service
Ferdinand.C.Sanou (Almere)
22/08/2018
9

Het contact met dit bedrijf is zeer prettig en wij zijn zeer positief over de afdeling verkoop

Service
Marloes de Jong (Bussu)
22/08/2018
10

Zeer vriendelijk geholpen, hadden direct tijd om mij te helpen. Kreeg vooraf inzicht in de kosten. Toen er meerwerk / kosten werden gevonden werd dit direct met mij overlegd en kreeg ik (zonder dat ik er om moest vragen) een leenauto aangeboden. Ook was de auto weer klaar voordat ik naar mijn werk ging. Hele goede en vriendelijke service!

Service
Ron (Almere)
22/08/2018
7

Vriendelijk personeel, kwaliteit van de werkzaamheden zou wel iets beter kunnen.

Service
Hans Brasser (Huizen)
20/08/2018
8

Vriendelijke uitstraling in een beschaafde sfeer en klantvriendelijk optreden.

Service
Jan Daamen (Huizen)
15/08/2018
8

leveren prima werk, afspraak op korte termijn, leenauto beschikbaar

Service
Joris Moes (Blaricum)
15/08/2018
9

De dag dat ik in 1981 met vakantie zou gaan had ik zoveel bagage voor ons en de baby in en op de oude Fiat geladen dat hij aan het eind van de straat door zijn hoeven ging. Ik ging naar de dichtstbijzijnde dealer (Van Huistee Naarden) en die vertegenwoordigde Toyota. Hij had een tweedehands Corolla Station staan en die heb ik meteen gekocht. Daarna hebben wij nog drie Corolla's, twee Carina's, een Avensis en (nu) een Auris (alle station cars) gehad, de Auris is er nog. Over merkentrouw gesproken!

Service
Arie W. de Jong (Almere)
08/08/2018
10

Betrouwbare garage met capabele medewerkers. Bij probleem met auto zoekt men altijd naar een oplossing en voert eventuele reparatie direct uit. Al jaren klant en ga daar niet meer weg.

Service
evert van leijenhorst (Hoogland)
08/08/2018
9

Omdat ik tevreden ben met de service.

Service
Marcel & Belinda Buitenhuis (Lelystad)
08/08/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig en vooral eerlijk...juist daarom komen wij hier al vele, vele jaren.en dat hopen cq verwachten wij ook te blijven doen.Toonen maakt er altijd weer een klein feestje van....wat je ook aanschaft....Occasion of nieuw het maakt niet uit.

Service
Ladiges (Amsterdam)
03/08/2018
10

Altijd vriendelijk en een correcte benadering je kan met al je vragen terrecht

Service
Gooise vrouw (Naarden)
31/07/2018
10

Net bedrijf, kundige monteurs. Denken tenminste met je mee. Zeer betrouwbare garage.

Service
Mevr v d Kroon (Amsterdam )
30/07/2018
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Ik kom al 30 jaar bij deze firma ! Altijd kwaliteit en betrouwbaar .Kom daar nog maar eens om .

Service
Mevr.M.E.Birkhoff. (Naarden.)
30/07/2018
9

Zoals al eerder in dit onderzoek is aangegeven wordt er aan de klacht, mankement, goede aandacht besteed en vlot afgehandeld.

Service
Dhr J.J.J. Groeneveld (Vijfhuizen )
25/07/2018
10

Service van het hoogste niveau

Service
G. Steenman (Bussum)
25/07/2018
9

servicegericht, vriendelijk, korte wachttijden, transparant.

Service
herman denneboom (almere)
25/07/2018
10

ik kwam al bij toonen toen die nog in almere zat toen die werd overgenomen door zonneveld ik ben trouw gebleven aan toonen dan maar naar naarden al is het alleen maar voor het personeel

Service
Rogier van der Erve (Naarden)
19/07/2018
10

Zeer deskundige service in een goede sfeer

Service
Dhr. C. Egberts (Huizen)
18/07/2018
9

Prima dealer, goede service, fijne mensen die met je meedenken, goede prijs kwaliteit verhouding.

Verkoop
Dick Arends (Naarden)
18/07/2018
9

Ervaren medewerkers, prettige sfeer, klantgericht en altijd bereid tijd vrij te maken als je langskomt voor het een of ander. Het bedrijf is ook trots op het merk Toyota.

Service
M. Schoegje
13/07/2018
10

vriendelijke medewerkers , duidelijke uitleg en afspraak , een garage om weer terug te komen

Service
Mvr. F. Pruimboom (Huizen)
13/07/2018
9

De medewerker van automobielbedrijf Toonen Naarden was vriendelijk en behulpzaam.

Service
G sevink (Amsterdam)
12/07/2018
8

Vriendelijk, behulpzaam

Service
M. de Jager (Amsterdam)
12/07/2018
10

Service is uitstekend en kwaliteit van onderhoud zeer goed.

Service
de heer A.S.R. Kos (Huizen)
11/07/2018
9

Garage Toonen Naarden is in alle opzichten een geweldige garage.

Verkoop
F.Bruijnseels (Almere)
11/07/2018
10

Na 1 keer een miskoop bij de concurrent te hebben mogen meemaken alleen nog maar Toyota gereden. Al tientallen jaren bij deze firma te Naarden. Deze dealer is net zo goed als het merk welke hij verkoopt. Alles is tot onze volle tevredenheid.Mede door onze ervaringen hebben meerdere familieleden bij deze dealer hun Toyota gekocht. In deze tijd is een goede dealer belangrijker dan het merk. (sorry,Toyota). Om deze redenen zal ik altijd een ambassadeur van Toyota en de dealer zijn.

Service
M van den berg (Naarden)
11/07/2018
9

Zeer prettig autobedrijf.

Service
tevreden klant (Naarden)
11/07/2018
9

uitstekende service en redelijke prijzen

Service
Hans de Wal (Weesp)
09/07/2018
8

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Service
Jan Kofman
09/07/2018
9

Prettig in persoonlijke contacten en betrouwbaar in uitvoering van beurten en reparaties.

Service
Mark Hendriks (Naarden)
04/07/2018
10

Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn auto de komende tijd het goed doet. De kosten zijn tot nu toe ook laag. Bedankt Toyota Toonen!

Service
Mevr. W.E.M. Jacobi-van Wessel (Huizen)
02/07/2018
9

prima garage, vriendelijke mensen, service gericht. wachtruimte plezierig, koffie goed.

Service
Mevr. Haak (Almere)
29/06/2018
8

Goede service, klantvriendelijk. Altijd fijn dat er zonder problemen een leenauto klaar staat.

Service
Ine (Bussum)
28/06/2018
10

Erg blij met ze. Fijne, deskundige & betrouwbare mensen.

Service
Mevr. S.A.M. van Zelm
27/06/2018
9

Wordt correct geholpen en uitleg over kosten worden eerst besproken.

Service
Mevr. A. Roozeveld
26/06/2018
9

Ik word altijd professioneel geholpen met alles wat er maar met mijn auto aan de hand is. De receptiemedewerkers staan ons altijd vriendelijk te woord, zijn bereid uitleg te geven en indien gewenst mogen we in de werkplaats meekijken. We zijn zeker al 20 jaar klant bij deze dealer.

Service
Bart Pijpers
20/06/2018
9

Nette en beleefde vakmensen die prima service verlenen bij afhandeling (werkplaats)bezoek.

Verkoop
Greetje (Naarden)
20/06/2018
9

Uitstekende service , goede werkplaats en vriendelijke bejegening.De autos bevallen heel goed

Service
Peter
18/06/2018
9

Prettige sfeer als je binnen komt. Het personeel weet waar men mee bezig is en heeft oog voor de wensen van de klant.

Service
Albert Haaksema (Almere)
14/06/2018
10

Word goed geholpen en alles word goed geregeld.Geen omkijken naar.Super aardig die ----

Service
W van Pijlen (Huizen)
13/06/2018
10

Toonen is een perfecte garage met een zeer goede service

Service
J.H.Geers (Vaassen)
06/06/2018
9

Fantastische dealer. Van verkoop tot werkplaats en receptie. Komen afspraken altijd na en zelfs een stap meer. Denken positief met de klant mee. Niet voor niets al 30 jaar onze dealer.

Service
Nico Voskamp
06/06/2018
8

Dit automobielbedrijf is een klantvriendelijk bedrijf zoals dat hoort. Als klant word je goed geholpen, goed geïnformeerd, met aandacht behandeld en serieus genomen. Reparaties worden prima uitgevoerd als als er toch iets niet helemaal in orde blijkt, wordt dat in overleg in orde gebracht. Zeer tevreden.

Service
S Pleij
06/06/2018
9

Prettige, invoelende en deskundige medewerkers.

Service
V goethem hidding (Almere)
06/06/2018
10

Vertrouwd

Service
M Korzelius (Muiden)
01/06/2018
8

Ben al lang een tevreden klant.

Service
Rita de Nys (Spitsbergen 5, 1339 SJ Almere)
30/05/2018
10

Prettige mensen zowel in de werkplaats als bij de balie, zeer klantvriendelijk en service gericht. Ik laat mijn auto graag in hun handen over.

Service
Roel Wegener (Bussum)
30/05/2018
10

Bij garage Toonen word ik altijd goed geholpen en plezierig ontvangen. Nooit onaangename verrassingen!

Service
Dick Hartog (Eemnes)
25/05/2018
9

Het geheel van afspraken, service is heel goed.

Service
A. van Inge
24/05/2018
10

De combinatie van de juiste service en de persoonlijke behandeling maakt dat wij hier terugkomen.

Service
Dhr.H.J.Veldhuizen (Amsterdam)
24/05/2018
10

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

Service
Gerrie (Bussum)
24/05/2018
10

Toyota Naarden geeft een uitstekende service en goede informatie. Je wordt heel prettig te woord gestaan en er is vooraf overleg over onverwachte kosten. De auto wordt ook nog eens keurig gewassen en gestofzuigd teruggegeven en dat was zeer zeker een verrassing.

Service
E.M. Sonnenberg (Hilversum)
23/05/2018
8

Toonen Naarden is een vriendelijk behulpzaam en deskundig bedrijf

Service
A.C. Bruijns (Bussum)
16/05/2018
9

prima garage, klantvriendelijk en geduldig met een niet technische klant (ik, dus).

Service
Joke Roest-van Tongeren (Muiden (Gooise Meren))
16/05/2018
10

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ik heb vertrouwen in de medewerkers. Geen klachten!

Service
Mevr. W.B. Onderstal (Baarn)
16/05/2018
8

Mijn laatste bezoek was omdat ik een lekke band had.Ontvangst bij receptie heel erg attent. In de werkplaats direct nieuwe band geplaatst.Na 3 kwartier, onder genot van koffie en krant, huiswaarts.

Service
M.P.Buitenhuis (Lelystad)
09/05/2018
10

Zoals al jaren, perfect, vriendelijk, service gericht, gewoon TOP

Verkoop
Henk Kippersluis (Zeewolde)
01/05/2018
10

Klantvriendelijk

Service
Hans Clements (Amsterdam)
25/04/2018
10

Prettig bedrijf met persoonlijke benadering, komen afspraken na.

Verkoop
Holvoet Krist (1274 TB Huizen)
25/04/2018
9

Ik maak mijn afspraken altijd digitaal en dit verloopt altijd naar wens. De medewerkers kennen mij bij naam en ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Kopje koffie en lektuur, en ik vind altijd een plekje om te kunnen werken in afwachting van de auto. Geen enkel probleem.

Service
Tom Munneke
25/04/2018
10

Bij de receptie en in de werkplaats werken deskundige mensen, sommige met heel veel Toyota ervaring.ik ben al 30 jaar tevreden klant bij autobedrijf Toonen

Service
M.Vosmeer (Kortenhoef)
18/04/2018
10

De afspraak voor een apk keuring was snel gemaakt en toen het allemaal iets langer bleek te gaan duren werd ik zeer snel ervan op de hoogte gebracht. Ik heb ook enige tjjd staan kijken bij de reperaties en ik was onder de indruk van de goede sfeer die heerst in dit bedrijf!

Service
Mw. Doornbos (Almere)
18/04/2018
10

Ik wens mij geen andere dealer, dan de Toyota dealer waar ik al vele, vele jaren koop en mijn auto laat onderhouden. Prettige service, persoonlijke benadering, heb nog nooit meegemaakt dat ook maar iets teveel gevraagd is. Ga zo door!

Service
Rob Panhuijsen (Almere)
18/04/2018
9

Komen altijd afspraak na

Verkoop
Rudolf Klug
12/04/2018
10

Buitengewoon vriendelijk, sympathiek, meedenkend en behulpzaam. Kortom, een buitengewoon prettige ervaring.

Service
Richard Rebergen (Weesp)
10/04/2018
9

Prima dealer, nette ontvangst en vriendelijk personeel. De werkzaamheden worden goed uigevoerd.

Service
René Kock (Naarden)
05/04/2018
9

Vriendelijk personeel, ik word altijd direct geholpen, soms op afspraak wat ik logisch vind. Tussendoor de bandenspanning controleren is geen probleem.

Service
Hagen (Naarden)
28/03/2018
9

toegewijde mensen en zij leveren prima werk

Service
J.Vos (Almere)
28/03/2018
10

Lossen de klacht direct op

Service
Dhr. Dikhoff
21/03/2018
9

Prettig en aangenaam contact. Geen onverwachte dingen, en benaderd voor vragen wat erg professioneel over komt.

Service
R. Pieterman
21/03/2018
8

Al 22jaar klant en altijd prima geholpen

Service
ed brinkhuis
16/03/2018
9

Ik ben er goed behandeld service aan de auto correct uitgevoerd en netjes gebeld voor de extra kosten die er bij kwamen. Voor mij zelf heerlijk want zit er net achter met mijn werk.

Service
Fam.Beutick (Amsterdam)
16/03/2018
10

Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers

Service
D.A. Arends (Naarden)
14/03/2018
9

Klantgerichte medewerkers met goede kennis van en ervaring met Toyota automodellen. Goede technische know how en (schade)reparatie werkplaats.

Service
Mevr. A.M.R. Rojer (Almere)
08/03/2018
8

Vriendelijk, sfeer goed, koffie goed en je klacht mbt auto reparatie wordt serieus genomen. Nooit beroerd om even mee te lopen om uitleg te geven mbt autoklachten .

Service
Henk Sibbing
28/02/2018
8

Bedrijf zeer betrouwbaar

Service
AAA van Klaveren (Bussum)
26/02/2018
10

als onbekende binnen komen vallen en direct zeer correct behandeld

Service
henk brouwer (naarden)
21/02/2018
10

ik ben al 35 jaar klant en nog steets tevreden

Service
R.Heere-Achthoven (SOEST)
15/02/2018
10

De beste garage ooit meegemaakt. Ik sta als klant centraal. Monteurs kijken verder dan de opdracht. Komen met reële adviezen.

Service
Rick Kok (Blaricum)
14/02/2018
10

Uitstekende dealer, prima garage en kundige mensen.

Service
Anton van Eijk (Naarden)
07/02/2018
10

Ik rij al 35 jaar Toyota. En bij deze dealer vanaf het begin. Nooit problemen. Altijd goede service. Diverse modellen gereden.Nooit pech.

Service
Dorff (Almere)
07/02/2018
10

Ik ben zeer tevreden over deze Toyotadealer. Zij zijn altijd bereid om je te helpen. Zelfs zonder afspraak kan je bij ze terecht. Ik heb nu 2 x achter elkaar mijn achter en voorlampen laten vervangen en dit kon zonder problemen en zonder arbeidskosten. Ik kreeg een kopje koffie toen ik mijn voorlamppen ging vervangen want dit duurde iets langer. Mijn achterlampen deed de receptie zelf in de stromende regen. Ze waren ook proactief aan het meekijken en zagen dat mijn ruitenwissers ook vervangen moesten worden. Ik heb dit toen ook meteen gedaan uiteraard ook zonder arbeidskosten. Kortom een supergoeie service. Ik heb helaas wel anders meegemaakt bij de Toyotadealer in Maarssen. Toen ik mijn achterlampje wou vervangen heb ik een rekening van 20 euro gekregen terwijl het lampje 2 euro kost. Ik ga daar nooit meer naar toe. Een handeling van 2 minuten.

Service
Tamara Legemaat (Amersfoort )
07/02/2018
10

Al jaren kom ik bij Toonen in Naarden. Ik vervoer kindjes uit mijn praktijk tussen school, thuis en de praktijk, waarmee het zeer belangrijk is dat mijn auto optimaal in orde is. Met veel liefde en aandacht zorgen de medewerkers van Toonen Naarden daarvoor en denken ze altijd met mij mee. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid zijn de woorden die passen bij Toonen Naarden! Dank jullie wel.

Service
Tom Hanou (Bussum)
26/01/2018
10

altijd paraat, klantvriendelijk en zowel voor de receptie als monteurs.

Service
Cees van der Jagt (Huizen)
24/01/2018
9

Prima garage, goede service en uitleg!

Service
j schipper
24/01/2018
10

klantvriedelyk

Service
theo henselijn (s graveland)
24/01/2018
9

prima service bellen zelf als auto beurt moet hebbenvriendelijk personeelprima auto s

Service
Hein Boele (Almere)
10/01/2018
9

De medewerkers staan altijd klaar om terwille te zijn en te helpen. Zij doen dat uitstekend.

Service
T. de Keijzer (Almere)
10/01/2018
10

Toyota Toonen Naarden biedt prima service, je wordt er vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Daarnaast zijn ze transparant over de kosten en de werkzaamheden.

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Keurig bedrijf - zeer vriendelijke prettige mensen. Enig minpunt is de veel te krappe parkeerplaats waardoor halen brengen een uitdaging is.

Service
Paul Koning
03/01/2018
10

Vakkundig, klantvriendelijk en -gericht, betrouwbaar

Service
H. Jansen (Bussum)
02/01/2018
10

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar personeel.

Service
J. Verheul (Hilversum)
02/01/2018
9

Betrouwbaar en goede service. Korte wachttijden bij reparaties en/of onderhoudsbeurten.

Service
Anoniem
21/12/2017
10

Leuk personeel, kundige medewerkers, snelle afhandeling en schone auto terug.

Service
Roel Bakker (Oostzaan)
21/12/2017
9

Automobielbedrijf TOONEN NAARDEN is een dealer waar ik graag terug kom. Het personeel is altijd correct en je krijgt ook altijd correct antwoord op je gestelde vragen. Ook om advies is men altijd correct in het beantwoorden of het nu in positieve- c.q. negatieve zin is. Het is een ook een nette en schonen zaak ook de werkplaats.Als men eventueel kan wachten dan is daar een mooie en schone gedeelte waar men iets te drinken kan pakken. Ja, ik heb een goed gevoel bij deze Toyota dealer en kom graag terug (als het nodig is).

Service
hans en hennie van galen (muiden)
20/12/2017
8

wijn zijn tevreden me onze gagage

Service
H.Z. Khalafi (Weesp)
20/12/2017
1

ze luisteren niet naar mij

Service
J. Pos (Weesp)
20/12/2017
10

Bij Toonen Naarden word je met respect behandeld en ben je geen nummer.Als er aan de auto word gewerkt doen ze dat heel netjes alsof het een eigen auto is.Kortom hun goede garage met goede mensen.

Service
K.Widosuwito
20/12/2017
8

Ik word altijd goed geholpen.

Service
G. Brouwer (Bussum)
19/12/2017
10

Mijn relatie met autobedrijf Toonen is al heel veel jaren uitstekend en ben hierover zeer tevreden

Service
Anoniem
14/12/2017
8

Goede service en vriendelijke mensen Als ik problemen heb met mijn auto mag ik meteen komen met deauyoTop service

Service
Dhr J vanHeereveld
14/12/2017
9

Betrouwbaar, open en efficient

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Prettige zakelijk bediening en voldoet aan mijn verwachting.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Vriendelijk, service en goed

Service
Dhr J.A.Bos (Huizen)
06/12/2017
10

Een dealer met uitstekende service en vriendelijk personeel

Service
G. Blom (Bussum)
06/12/2017
10

Ik ervaar een grote klantvriendelijkheid die zeer natuurlijk overkomt. De service, het advies, de informatie zijn goed en volledig en er wordt ook reëel nagedacht en met je meegedacht.

Service
J.Driessen (Lelystad )
06/12/2017
6

Geen overleg over extra kosten bij een servicebeurt. Service onder garantie niet gelukt.

Service
John verlaan (Almere)
06/12/2017
10

Snel en goed geholpen en een top servies

Service
John F. Kortschot (Naarden)
04/12/2017
8

goede service

Service
Geers (Vaassen)
30/11/2017
9

Fantastisch en zeer betrokken bedrijf.

Service
Mevr. M. F. Grin (Eemnes)
30/11/2017
10

Bij Automobielbedrijf Toonen Naarden wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Heldere uitleg en geen opdringerige verkooppraatjes. Ze staan altijd voor je klaar en beschikken over uiterst deskundige monteurs. Ik zou me geen betere auto wensen, maar de service van het garagebedrijf is voor mij zeker zo belangrijk om mij als Toyotarijder enthousiast te houden.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Klantvriendelijk, er wordt meegedacht. Goede ervaring. Veel kennis.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Goede service, vakmanschap, betrokken, komen ongevraagd terug op een eerder geconstateerd probleem.

Service
Iboya Vriends (Bussum)
29/11/2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en de service is gewoon dik in orde! Ik ben niet voor niets al jaren trouw aan Toyota en mijn garage.

Service
Rico (Almere)
29/11/2017
10

Automobielbedrijf Toonen in Naarden is een garagebedrijf waar de klant op de eerste plaats komt, men denkt mee met de klant - geeft tips aan die klant en zwaait de klant nog gemoedelijk uit. De klant is geen nummer maar een mens met een naam die persoonlijk door de medewerkers begroet wordt. De rustikale gemoedelijkheid van dit bedrijf is een verademing in onze hectische tijd, ondanks de pas gepleegde verbouwing waarmee een en ander zeer professioneel is geworden, blijft toch het persoonlijke en menselijke voor op staan. Toyota's zijn no-nonsens auto's degelijk, betrouwbaar en veilig, autobedrijf Toonen is in iedere vezel van het bedrijf inherent aan het merk.

Service
Herman Yestra (Hilversumse Meent)
24/11/2017
10

Naarden gebelt na vreemde geluiden in de auto,afspraak gemaakt voor controle,mogelijke oorzaken verholpen en na constatering dat achterbanden vervangen moesten worden (overigens al door mijnvermoed),Ij zijn dze banden vervangen.alles na volle tevredenheid.

Service
Bus (Laren)
23/11/2017
9

Zeer goede ervaringen in vele jaren

Service
Karin merkx (Bussum)
22/11/2017
10

Klantvriendelijk, duidelijk in uitleg en rekening en vooral erg aardig personeel

Service
Mw.J.Bohnenn (Diemen)
22/11/2017
8

Deskundigheid, goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Zeer tevreden. Goede en snelle service.

Service
Rob de Klonia (Almere)
08/11/2017
10

Zeer content en vriendelijkheid

Service
Konincks (Nigtevecht)
01/11/2017
9

Prima bedrijf.

Service
Anoniem
25/10/2017
8

omdat we daar altijd met aandacht en toewijding geholpen worden

Service
Emmanuel Oduch (Amersfoort )
25/10/2017
10

Top Klantenservice

Service
M van wijngaarden (Naarden )
25/10/2017
10

Bieden altijd een goede service kortom top bedrijf

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Gemoedelijkheid vakmanschap

Service
Marijke Hoebé (Bussum)
18/10/2017
10

Nooit reden tot klagen gehad.

Service
Theo Verbruggen (Naarden)
18/10/2017
8

Betrouwbare garage, goede service en werken volgens afspraak.

Service
Bus (Laren)
12/10/2017
9

Al jaren een tevreden klant

Service
Dhr. P.Schreiner (Huizen)
11/10/2017
9

9 Prima service, staan altijd voor je klaar, afspraak maken op korte termijn mogelijk.

Service
dhr. R.Visser (Baarn)
11/10/2017
9

Prettige mensen , snel en correcte afhandeling.

Service
J.H.Evers (Huizen)
11/10/2017
8

Ik wordt altijd keurig te woord gestaan en de onverwachte onkosten worden altijd doorgesproken met mij en op correcte wijze uitgevoerd.

Service
R. Zurbano (Almere)
11/10/2017
10

Uitstekende service en altijd uitgevoerd zoals afgesproken. In al die jaren geen onverwachte dure rekeningen gepresenteerd gekregen. Ga zo door!

Service
T.Keesom (Hilversum)
11/10/2017
9

Zeer goede afspraken en je wordt direct geholpen.Goede koffie voorziening.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
10

Klant is hier nog koning

Service
Anoniem
27/09/2017
10

PERSOONLIJKE AANDACHT EN SERVISE

Service
Anoniem
20/09/2017
9

Prima service en goede aandacht bij problemen. Prettige mensen

Service
Mevrouw M.Boom-van Dijk (Laren NH)
20/09/2017
10

Uiterst tevreden over de verrleende service.

Service
Ferry Sanou (Almere)
15/09/2017
9

Omdat ik daar altijd vriendelijk en correct behandeld word, niets is bij deze dealer te veel om de klanttevreden te houden.Alle lof.

Service
Dick Hartog (Eemnes)
13/09/2017
9

Alles conform afspraak. Geen adders onder het gras. Totale duidelijkheid.

Service
C. Tensen (Naarden)
06/09/2017
9

APK en beurt naar volle tevredenheid geweest.

Service
Oscar Rietdijk (Naarden)
31/08/2017
9

- goede service- goede prijs- prettig in de omgang / klantvriendelijk- professioneel

Service
Mevr.Marjan Boer (Naarden )
23/08/2017
10

De voornaamste reden dat ik altijd Toyota rijd en blijf rijden!! Bij andere garages naar auto's gekeken...maar nooit de service ervaren als hij Toonen!

Service
Dhr. A.W. de Jong (Almere)
16/08/2017
10

Fijne garage met vakmensen, goed contact met verkoper garage, auto wordt opgehaald (uitstekende service) en leenauto ter beschikking gesteld. Bij problemen of extra kosten wordt contact opgenomen, maar vooraf is helder wat kosten zullen zijn.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Goede, zeer klantvriendelijke service. Onderhoud goede kwaliteit.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Goede service. Vriendelijk. Vakkundig

Service
rhseegers (almere)
09/08/2017
10

het personeel weet wat service is niets is te veel en ze luisteren naar de klantje wordt er zeer prettig geholpen

Service
T van Dorssen (Muiderberg)
02/08/2017
9

Op tijd geholpen

Service
Dhr. Th.H. den Hollander (Huizen)
27/07/2017
8

Ik ben er tevreden mee

Service
Roel Wegener (Bussum)
26/07/2017
10

Omdat deze dealer betrouwbaar, coulant en vriendelijk is.

Service
Karin Kooyman
24/07/2017
10

Niet eerder heb ik zo'n goede service ervaren. Vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig, er wordt meegedacht in oplossingen, de mensen kennen je, in 1 woord een geweldig bedrijf!

Service
P. de Jong (Naarden)
24/07/2017
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De service is helemaal in orde. De werkzaamheden worden worden 100% naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Ik ben reeds meer dan 25 jaar vaste klant bij Toyota Toonen in Naarden. Dus dat zegt wel iets over mijn tevredenheid.

Verkoop
De heer R.A.J.F. Ottens (Naarden)
19/07/2017
10

Al meer dan 30 jaar is de firma Toonen voor mij een vertrouwd adres. Met interesse voor de klant. Altijd betrouwbaar gebleken. Met kundig personeel dat gedurende vele jaren een prima team vormt. Er is dan ook weinig verloop in personeel. Als er al reparaties nodig zijn, wat bij mijn tot nu toe 9 Toyota's vrijwel niet is gebeurd, worden deze op kundige en afgesproken wijze uitgevoerd.

Service
Anoniem
13/07/2017
8

Ik vind dit een zeer mooi cijfer

Service
GLENN ALAN (NAARDEN)
13/07/2017
10

Toonen staat altijd klaar voor de klant - ook indien nodig om 16.50 uur op de vrijdagmiddag! Werkzaamheden worden stipt en in een keer goed uitgevoerd. De eerste Previa (benzine) had ik ruim 500.000 KM de tweede zit inmiddels tegen de 300.000. Dat kan alleen door goed onderhoud. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en de garage is schoon.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Vriendelijk, goed en kundig personeel.

Service
Rob van den Raad
12/07/2017
10

Betrouwbaar, service gericht en vriendelijk

Service
Dhr. De Groot (Almere)
05/07/2017
10

via internet onze huidige auto (occasion) gevonden. Meteen vanaf de eerste kennismaking zeer correct en heel vriendelijk geholpen. Kleine puntjes in de garantie periode goed verholpen en vervolgens altijd terug gekomen voor onderhoud. Dit ondanks dat er bij ons in de buurt ook een dealer zit. Prima zaak!

Service
J.A van der Laan (Almere)
30/06/2017
9

Toyota Toonen Naarden geeft goede service en is erg klantvriendelijk. Ze hebben dan ook een prachtig merk om mee te werken !

Verkoop
Anthony Prukar (Naarden)
22/06/2017
10

Prima bedrijf, personeel altijd toegankelijk en zeer behulpzaam. Niets negatiefs over aan te merken!

Service
J.w. Greve. (Huizen.)
21/06/2017
8

Onderhoud is goed.vriendelijke mensen aan de balie.

Service
N.N. Mauritz (Almere)
21/06/2017
10

klant gericht en service gericht!

Service
Piet Legemaat (Hilversum )
21/06/2017
9

Zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Goede service en vriendelijk/vakkundig personeel.

Service
Anoniem
20/06/2017
4

geen goede communicatie mbt prijs.

Service
Bert List (Hilversumse Meent)
14/06/2017
10

Bij Automobielbedrijf Toonen Naarden, weten ze nog wat het woord klant betekent. Het woord Klant wordt daar dan ook met een hoofdletter geschreven en dat is volkomen terecht.

Service
Dhr. Pogany (Naarden)
14/06/2017
9

Betroubaar

Service
B. Averdijk (Bussum)
08/06/2017
10

Altijd word ik hier op een prettige wijze te woord gestaan en geholpen. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Omdat je er altijd vriendelijk, aandachtig en correct wordt benaderd en nog meer omdat je auto nauwkeurig en met aandacht wordt onderhouden

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Ik ben tevreden over de behandeling van mijn.

Service
Annemarie Geling (Eerbeek)
31/05/2017
10

Zeer servicegericht, deskundig, altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ondanks verhuizing ga ik nog voor de onderhoudsbeurten naar Naarden, ik vertrouw ze daar volledig en gebruik die dag dan een leenauto. Is helemaal prima.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

goede service , goede afspraken persoonliijke benadering

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Prima dealer en service

Service
Dhr. C. Wijsman (Blaricum)
31/05/2017
8

Prima garage maar deze keer de auto niet gewassen afgeleverd.

Service
Dhr. Rogier van der Erve (Naarden)
31/05/2017
10

Bij Toonen Naarden gaat topkwaliteit schijnbaar moeiteloos hand in hand met met een sympathieke persoonlijke benadering.

Verkoop
Hans Goets (Baarn)
24/05/2017
9

Ik ken de meeste mensen al uit de tijd dat ik zelf toyotaverkoper was bij van Amersfoort in Laren.
Al het personeel ken ik daardoor bij naam, het is gewoon lekker vertrouwd.

Service
Rico (Almere)
24/05/2017
10

Automobielbedrijf Toonen Naarden is een hele ouderwetse garage; persoonlijke aandacht, meedenkend en inlevend advies door vriendelijke vakbekwame medewerkers en een persoonlijke benadering, maken dit bedrijf uniek.

Service
Taco (Bussum)
24/05/2017
10

Goede producten, goede service en vriendelijke mensen. Geen poespas en waar voor je geld.

Service
Anoniem
18/05/2017
8

Over het algemeen heb ik zeer goede ervaringen met mijn contacten met de werkplaats

Service
Hans Clements (Amsterdam)
17/05/2017
10

Persoonlijke benadering, afspraken komen ze na, geen wachttijden.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Prima dealer, goede service, fijne mensen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Service
H.A.J.Yestra (Hiversumse Meent)
10/05/2017
8

Ik verwacht een prima behandeling (lijkt mijmnormaal) en dat is gebeird,vandaar de 8

Service
Karin merkx (Bussum )
03/05/2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk, duidelijk over wat er moet gebeuren en duidelijk over de kosten. Altijd behulpzaam en afspraken maken kan snel.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Uitermate behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Service
Mevr.T.S.Dolmans-Veltman (Bussum)
26/04/2017
9

De kennismaking was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, halen en brengen van de auto was tevens heel prettig en kwam zeer behulpzaam over. Mijn invaliditeit maakt het moeilijk in en uit te stappen, moet altijd een rollator mee en daarna weer in de auto zien te komen. Als jullie daar iets op weten....? Er bestaat een soort hefboom om de rollator in de achterbak te leggen en er weer uit. Via internet zag ik zo,n apparaat maar dat kost ca 900 euro. Dat is me veel te veel gezien mijn leeftijd(83 jr)

Service
Henk Wolfs (Naarden)
12/04/2017
10

Toyota is het beste merk dat God ooit geschapen heeft. En, hoewel er nooit iets stuk gaat aan een Toyota, is regelmatig onderhoud verstandig. Dat kost ook haast niks! De prijzen van een beurt zijn van te voren bekend en kloppen ook nog. Laatst overwoog ik of ik de nieuwe C-HR zou kopen. Ik kreeg een wereldbod op mijn Verso. Maar ik rijd lekker door, want mijn Verso van 5 jaar oud is eigenlijk nog in nieuwstaat!

Service
Rob de Klonia (Almere)
12/04/2017
8

Opnieuw een goede service, en wel folie plaatsen in de betreffende auto die indien noodzakelijk in de garage staat.

Service
Deborah vierwind (Almere )
05/04/2017
10

Goede service en vriendelijk personeel. Je wordt snel geholpen

Service
Kuno (Naarden)
05/04/2017
10

Geweldige service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Korte wachttijd voor het maken van een afspraak, goede service en vriendelijke bediening.

Service
Anoniem
28/03/2017
9

klant vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Vriendelijke medewerkers, van te voren duidelijkheid over prijs. Leenauto zonder kosten

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Prima service, vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
20/03/2017
10

Buitengewoon vriendelijk en snelle service!

Service
j schipper (muiderberg)
16/03/2017
10

service

Service
M. de Gooijer (Amsterdam)
16/03/2017
8

Prima service en vriendelijk deskundig personeel

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Wij worden altijd naar alle tevredenheid geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02/03/2017
9

Goede service, vriendelijk correct personeel. Goede informatie m.b.t. de aankoop van mijn laatste auto (de 6de van deze firma!!). Betrouwbaar en ook - wat ik persoonlijk prettig vind! - al jarenlang hetzelfde personeel bij de receptie en in de verkoop. Goed teken!

Service
J.M.Muller (Amsterdam)
28/02/2017
9

ik kom al 30 jaar bij deze Firma, dat zegt alles.

Service
Mw.A.A.Schreuder (Zeewolde)
27/02/2017
10

Je wordt er vriendelijk ontvangen en wordt verteld hoelang de beurt kan duren. Als het te lang duurt is er een leenauto.

Service
p vermeulen (naarden)
21/02/2017
10

omdat er deskundige mensen werken die ook vriendelijk zijn en altijd een duidelijk antwoord geven op vragen

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Klantgericht, kennis van zaken en transparant over prijs van uit te voeren werkzaamheden

Service
Anoniem
19/01/2017
10

Toyota Toonen Naarden is zeer klantvriendelijk en service gericht. M'n verwachtingen worden altijd overtroffen.

Service
Anoniem
16/01/2017
10

We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, kennis en vooral fantastische service.

Service
Mevrouw Marianne Miller (Huizen)
12/01/2017
10

Omdat ik altijd goed geholpen bent , met al mij vragen over de auto

Verkoop
T.ahamad (Amsterdam )
11/01/2017
9

Goed service..eerlijk...professioneel

Verkoop
EJ Snelders (Huizen)
02/01/2017
8

Vriendelijke mensen, terzake kundig

Service
Olga Koopmanschap (Almere)
02/01/2017
9

De dealer biedt een goede service, de medewerkers zijn erg vriendelijk en je wordt prettig, snel en correct geholpen.

Service
F Veldkamp (Huizen)
23/12/2016
10

Het is altijd in orde met de afspraken.Het is of ik er nog meedoe.

Service
G.J. Jansen (Naarden)
22/12/2016
10

Vertrouwen in aanpak, personeel en kwaliteit werk

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Ervaring met dealer is goed. Zowel bij aankoop als de benodigde beurten. Kwaliteit en prijs zijn goed.

Service
Anoniem
21/12/2016
8

Beloven wat ze doen, houden mij tussentijds op de hoogte en zijn correct. De eerste keer helaas niet maar de 2e keer stond de 'leenbak' klaar.

Service
De Paauw (Naarden)
21/12/2016
10

Gewoon een goede garage zoals het hoort

Service
Peter Boer (Blaricum)
19/12/2016
9

Goede service en vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Erik (Badhoevedorp)
14/12/2016
8

Goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

In deze wereld met onpersoonlijke grote bedrijven is het een verademing om bij deze dealer te komen. Veel persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

Service
Anoniem
01/12/2016
10

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
H.Ernst (Bussum)
23/11/2016
9

Betrouwbaar en goede service.

Service
Tamara (Amersfoort)
23/11/2016
10

Ik houd van mijn Toyotadealer! Thuiskomen en de aandacht krijgen die je als vaste trouwe klant verdient.

Service
J F van der Veen (Naarden)
18/11/2016
9

Betrouwbaar, en goede service. Uitdeuken van kunststof achterbumper gratis gedaan.

Service
Roel Wegener (Bussum)
10/11/2016
10

Omdat ik altijd prettig te woord word gestaan, de werkzaamheden altijd prima worden uitgevoerd, afspraken altijd worden nagekomen en de auto heel vaak gewassen en gezogen wordt aangeboden.

Service
Martin Vredenduin (Ankeveen)
26/10/2016
10

Snelle, correcte en persoonlijke service. Overleg voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Service
hans dechering (laren)
19/10/2016
10

Super service geweldig personeel

Service
mevr. h. van galen (muiden)
12/10/2016
8

omdat een goede garage is en dat ze altijd voor je klaar staan

Service
Mevr. Hammann (Almere)
11/10/2016
8

Fijne garage waarbij ik vanaf het eerste moment goed ben geholpen. Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Altijd mogelijkheden tot een leenauto en je krijgt je auto netjes en schoon terug. Goede service, enige wat fijn zou zijn is als je met creditcard kan betalen wanneer je hoge kosten hebt

Service
Anoniem
05/10/2016
10

In deze wereld met onpersoonlijke grote bedrijven is het een verademing om bij deze dealer te komen. Veel persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

Service
Theo de Klerk (Bussum)
21/09/2016
9

Zakelijk, voert uit wat nodig is.

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Alles is duidelijk, geen verassingen.

Service
Mevrouw S.A.M. van Zelm (Huizen)
14/09/2016
8

De afspraak wordt naar tevredenheid nagekomen. Vriendelijke persoon bij de receptie en denkt mee aan oplossingen i.v.m. het brengen en halen van de auto. Wachten kan ook, indien je er tijd voor hebt.
Zeer tevreden over Toyota Toonen in Naarden

Service
W. Raessens (Bussum)
31/08/2016
10

Werknemers kennen je bij naam. Denken mee in oplossingen voor een goede prijs. Geen verrassingen

Service
Anoniem
17/08/2016
8

Prima bedrijf

Service
Dhr.R.J .vd Hoeven (Huizen)
11/08/2016
10

Ik denk al zo,n 35 klant en naar tenvolle tevredenheid. Zo ook diverse familie leden.

Service
Nico Bosch (Almere)
03/08/2016
9

Vriendelijk, servicegericht en vakbekwaam personeel. Personeel denkt indien nodig mee aan oplossingen.

Service
Jan Daamen (Huizen )
20/07/2016
8

Prima service, snel en vakkundig

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
9

Dealer Toonen heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel. Snel, betrouwbaar, bekwaam, deskundig en beloftes worden nagekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden sinds ik klant ben geworden vier jaar geleden.

Service
Dhr. W. Nederend (Bussum)
19/07/2016
10

Ik word prima geholpen, geen klachten.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Ik ben 23 jaar bij deze dealer en dat zegt genoeg.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Goede service, snelle afhandeling, vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Ik word altijd vriendelijk geholpen, en ik krijg uitleg wat er aan de auto gedaan is.

Verkoop
Marjan Kuipers-Klinkenberg (Almere)
06/07/2016
10

Het spontane aanbod om een proefrit te maken met de auto van mijn dromen was zo super en geweldig! Ik kwam onaangekondigd langs om even naar het model in de showroom te kijken!
Mijn beslissing de auto te bestellen bij deze dealer was daardoor zo gemaakt!
En dit terwijl er in mijn eigen woonplaats ook een dealer zit, dit zegt denk ik voldoende -:)

Verkoop
Mevr. I. Vriends (Bussum)
06/07/2016
10

Een fijne garage waar ze je als klant kennen. De service is gewoon dik in orde!

Verkoop
Hans Clements (Amsterdam)
30/06/2016
10

zeer klantvriendelijk -heldere uitleg - snelle reactie op telefonische vragen of mail- meedenkend- hulpvaardig

Service
Gerrit renooij (Laren)
29/06/2016
10

Alles klopte volledig volgens afspraak erg fijn!

Service
hr. cher turel (bussum)
29/06/2016
9

vriendelijk,gastvrij en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
10

Zeer goede service, vriendelijk en attent, altijd meedenkend om een oplossing te vinden.

Service
Anoniem
22/06/2016
8

Adequate hulp, vlot, vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Service
Elisabeth van der Gijp (Muiderberg)
22/06/2016
10

Prima service, aardige en vakbekwame mensen

Service
Mw. A. Roozeveld van der Ven (Muiden)
22/06/2016
9

Altijd goed advies, gratis leenauto bij beurt of reparatie, Toyota Europa Service voor een jaar kado bij onderhoud, vriendelijke en beschaafde medewerkers, ze kennen me. Bij een grotere beurt wordt de auto gewassen.Er worden geen onnodig dure dingen "aangesmeerd". Als ik langs rijd voor bandenspanning of vloeistoffen nakijken is dat "service". Fijn!

Service
C. Schimmel (Bussum)
20/06/2016
9

zeer prettige dealer om mijn wagen te brengen voor onderhoud

Service
H minekus (Bussum)
17/06/2016
8

Vriendelijk personeel goede service kwaliteits produkt. Geen gezeur/gedoe bij garantieafhandeling

Service
P.J.M. Steijn (Muiderberg)
17/06/2016
9

Betrouwbaar; gemaakte afspraken worden nagekomen. Als klant wordt ik goed geïnformeerd over eventuele meerkosten, indien nodig, bij onderhoudsbeurten. Mijn auto wordt altijd na elke onderhoudsbeurt schoon (wasbeurt) opgeleverd. De mensen zijn vriendelijk en leggen het e.e.a. goed uit. Er is altijd een vervangende auto of een fiets beschikbaar, indien mijn auto een onderhoudsbeurt heeft.

Service
Dhr. G.A.Pogany (Naarden)
16/06/2016
8

8 is hog genoeg.

Service
Nicole (Huizen)
15/06/2016
8

Alweer 10 jaar rijden wij Toyota. Diverse modellen gehad. De dealer biedt goede en snelle service. Deskundig en betrouwbaar personeel.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Een betrouwbare garage, die zich aan de afspraken houdt, alles binnen kort tijdsbestek regelt en met een buitengewoon correcte balieafhandeling.

Service
Jan van Steen (Bussum)
08/06/2016
9

De medewerkers van Toyota Toonen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij de recente onderhoudsbeurt bleek, dat er twee nieuwe voorbanden om moesten. Dit gebeurde (zeer correct) na overleg met mij. Dus geen onverwachte verrassingen !!

Service
M. Verhorst (Den Haag)
08/06/2016
9

Na al die jaren,gereden in mijn Starlet ben ik nu overgestapt op een Yaris.Ook deze auto komt hiervandaan.Ik wordt hier
door alle jaren heen goed en snel geholpen met vragen en de beurten voor mijn auto.

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
9

perfecte dealer, super klantvriendelijk, verstand van zaken en waardeert je als klant

Service
Hans Fakkeldij (Weesp)
01/06/2016
10

De receptiemedewerkers zijn zeer meedenkend en service gericht.
Monteurs zijn inventief en vakbekwaam om een probleem op te lossen.
Alleen +++ voor deze medewerkers!

Service
Anoniem
18/05/2016
10

zeer goed behandeld.rekening was 35% lager dan was opgegeven.

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Zoals eerder door mij aangegeven is een receptie van iedere organisatie het visitekaartje van de desbetreffende firma. Een eerste kennismaking is zeer belangrijk. Steeds meer word ik bij het entree van willekeurige bedrijven begroet met halloooo! en/of met jij en jou aangesproken, ook al ben ik inmiddels de 80 gepasseerd.

Service
John Gardner (Naarden)
17/05/2016
10

Uitstekende service en prima advies

Service
Anoniem
11/05/2016
9

mijn auto is netjes gemaakt, van te voren een goede prijsindicatie en voor reparatie contact over de uiteindelijke kosten. prima bedrijf

Service
Farshid (Almere)
11/05/2016
0

Men houd zich niet bij deze dealer aan prijs afspraken. Ja je krijgt een (gratis leenauto) maar dan bij het afrekenen kom je er achter dat gratis leenauto niet gratis was gewest.
Ik ben toevallig bij deze delaer terecht gekomen allen vanwage hun gratis leen auto maar in twee keer die ik mijn auto heb bij hun laten onderhouden moest ik €100 meer betalen. Ik vol mee om netjes uit te drukken gewoon voor de gek gehouden. Ik kom nooit hier terug.

Service
Sven Drieenhuizen (Arnhem)
11/05/2016
9

De service is bijzonder goed. Het contact is zeer prettig. Reparaties worden volledig en in één keer goed uitgevoerd. Afspraken worden altijd nagekomen.

Verkoop
Anoniem
06/05/2016
10

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Toyota Yaris bij Autobedrijf Toonen te Naarden. De service was geweldig.

Service
Bert List (Hilversum)
06/05/2016
9


Klant wordt daar nog met een hoofdletter K geschreven

Service
G. Brouwer (Bussum)
04/05/2016
10

Het is voor mij een zeer betrouwbare dealer waar ik al 15 jaar kom en altijd correct wordt behandeld.

Service
Roel Wegener (Bussum)
04/05/2016
10

Vriendelijk, vakkundig, communicatief en betrokken.

Service
Marjan Boer de Roos (Naarden)
29/04/2016
10

Vakkundige professioneel aardig personeel.

Service
M. F. Grin (Eemnes)
20/04/2016
9

Een uitstekende dealer: eerlijk, klantvriendelijk, en ja..... een 9 omdat het eigenlijk een 10 is:)

Service
menny pastoor (doorwerth)
20/04/2016
9

"gewoon" heel erg tevreden, ik voel me serieus genomen

Service
Jacques (Muiden)
18/04/2016
8

Ik ben tevreden over behandeling en afhandeling van het onderhoud

Service
Mevr.M.E.Birkhoff. (Naarden.)
14/04/2016
8

Omdat ik toto op heden de ontvangst en behandeling als plezierig heb ervaren.

Service
Tm wisman (Almere stad)
13/04/2016
9

Zeer correct behandelt ,vriendelijk luisterde goed ,en duidelijk over prijs en uitleg

Service
Anoniem
11/04/2016
10

prettige garage, vriendelijke mensen

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Alles is geregeld

Service
J. Pos (Weesp)
06/04/2016
10

Hier ben je als klant koning, zelfs als je de auto bij een ander hebt gekocht. Je word vriendelijk en correct behandeld, gaan netjes met de auto om en houden ook goed bij wat voor onderhoud er moet gebeuren. Ik heb 100% vertrouwen in deze garage en zal er zeker weer een andere auto kopen.👍🏻

Service
patricia (Muiden)
06/04/2016
10

de dealer kent zijn klanten en weet waar deze behoefte aan heeft. Staan altijd klaar voor zijn klanten.
Vriendelijk en service gericht.

Service
Mevr. I. Vriends (Bussum)
30/03/2016
10

Al jaren klant bij dit nette bedrijf waar de service gewoon goed is!

Service
Dhr. J. Klok (Hilversum)
29/03/2016
8

Een 8 is voor mij goed

Service
Tinus Muller (Amsterdam)
23/03/2016
9

Dit automobielbedrijf heeft die 9 meer dan verdiend!

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Heel goed

Verkoop
H.G. (Heiko) van Dijk (Laren NH)
16/03/2016
9

Omdat het een goede service heeft

Service
Jaap (Hilversum)
14/03/2016
7

gevoelsmatig

Service
Joop Wijshake (Almere)
09/03/2016
9

Goede service, betrouwbaar en klantvriendelijk. Ben al jaren een tevreden klant.

Service
Mw.J.Bohnenn (Diemen)
09/03/2016
10

Perfecte service, persoonlijke benadering, kwalitatief goede auto's. Goed bereikbaar, kan altijd terecht indien nodig. Echt een garage die volledig mijn vertrouwen heeft.

Verkoop
Dhr de Leeuw (Hilversum )
02/03/2016
10

Prima dealer staat altijd klaar, zoals het bij Toyota natuurlijk hoort, maar hier zeker gebeurt ook als het een keer druk is en slecht uitkomt

Service
Anoniem
24/02/2016
8

Vanwege de goede service, klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid personeel,
Het is een 8 geworden, omdat het aan de zittafel flink koud was. Ik heb er een uur gezeten en kreeg het niet meer warm. Als daar iets aan gedaan kan worden, dan is het een zeer verdiende 9!

Service
Marjan Boer (Naarden )
24/02/2016
10

Vriendelijk....correct...hulpvaardig.....snel....deskundig....vrolijk .....altijd bereid een stapje meer te doen

Service
Anoniem
17/02/2016
9

aardige en vriendelijke mensen en 100% SERVICE

Verkoop
Dhr. J. Welfing (Bussum)
17/02/2016
10

Service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
P. Sanou (Almere)
17/02/2016
10

Prima dealer , goede service en behandeling altijd netjes, correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Je kunt aan alles merken dat het team van Toonen het doel heeft een Premium service te leveren aan haar klanten. Ze leveren super kwaliteit, zijn fijn om mee te werken en werken altijd sneller dan ik verwacht! Zeker een aanrader.

Service
Jan Hammer (Bussum)
10/02/2016
10

Deze dealer heeft zich voor mij al vele jaren een uitstekende en vooral ook prettige dealer betoond.
Deskundig, zorgvuldig en altijd vriendelijk en goed gehumeurd.

Service
R. Zurbano (Almere)
10/02/2016
8

Service was perfect. Gedurende het wachten is er tijd doorgebracht in de showroom doch heeft de verkoper mij niet benaderd.

Service
e v d boezem (naarden)
05/02/2016
9

ik heb nooit geen klachten

Service
B. Averdijk (Bussum)
04/02/2016
10

Steeds geholpen in een prettige sfeer en naar tevredenheid.

Service
Anoniem
03/02/2016
7

Geen opmerkingen

Service
henk brouwer (naarden)
03/02/2016
10

zeer beleefd

Verkoop
Willy Metz (Huizen)
03/02/2016
9

Zeer vriendelijk, kundig, behulpzaam, niets is ze te veel.

Service
CJ van Lammeren (Ronde venen)
01/02/2016
10

Zeer vriendelijke mensen die daar werken, behulpzaam en alles klopt altijd zowel, de kosten als de tijd.
Nooit zijn er extra verrassingen, en niet te vergeten de hartelijke ontvangst met koffie!!

Service
Marianne Miller (Huizen)
01/02/2016
10

omdat ik altijd goed wordt geholpen , en met al mij vragen over de auto bij hun terecht kan!

Service
Anoniem
28/01/2016
9

Goede terzake kundige service

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
10

Goede afspraken die ook op tijd werden nagekomen.
Prettige behandeling van de verkopers, zonder dat je in een bepaalde richting word gepraat.

Service
Jan G. Zwart (Huizen)
27/01/2016
8

Een 8 is heel goed doch kan altijd nog een 9 worden (als eerder in een vorige vraag vermeld) misschien zelfs een 10!

Service
Anoniem
13/01/2016
10

De service is goed. Als er een vraag is weten ze er een antwoord op. Ze zijn hulpvaardig en denken mee. Top.

Service
M.P.Buitenhuis eo B.C.X.S Buitenhuis-d'Hamecourt (lelystad)
06/01/2016
10

Al jaren klant bij de Firma Toonen, en hopen dat nog jaren te blijven....vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in alles wat ze beloven. Wij zijn er meer dan tevreden over.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Al jaren klant en altijd even vriendelijk

Service
Anoniem
29/12/2015
8

Men wordt prima geholpen en keurige mensen.

Service
Anoniem
28/12/2015
9

zeer goede service

Service
Dhr.J.A.Bos (Huizen)
24/12/2015
10

Klantgericht, uitstekende service, meedenken met de klant.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Hebben goede kennis van zake en weten welke klant ze voor zich hebben

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Sinds 1984 voor mij een zeer betrouwbare en klantvriendelijke dealer gebleken.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Omdat ik tevreden ben.

Service
Fam. Goorts (Almere)
14/12/2015
10

Uitstekende service.
Veel aandacht voor de details bij een service beurt.
De auto komt altijd schoon en netjes terug!

Service
L.F. Hofman (Almere)
14/12/2015
9

Het is een duidelijke website alles is makkelijk te vinden soms wat zoeken.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Vriendelijk, correct en niet opdringerig personeel. Nemen de tijd voor uitleg zowel bij aanschaf als onderhoud. Personeel kent clienten bij naam, en ook met kleine probleempjes die onverwacht zouden kunnen optreden wordt je altijd prettig geholpen. De showroom en werkplaats liggen dicht langs de A1 waardoor men altijd makkelijk te bereiken is.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Een prettige garage, wordt goed geholpen. Bij de receptie wordt er naar je geluisterd en vriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
Dineke Jacobs (Huizen)
02/12/2015
10

Goede Service en vriendelijk personeel

Service
L.J. van Eijck (Bussum)
02/12/2015
6

Ik had verwacht dat ik van tevoren gewaarschuwd zou worden dat er een nieuwe accu in mijn auto moest worden geïnstalleerd. Ik was in de showroom toen de reparatie werd uitgevoerd.

Service
rOb
02/12/2015
10

Sinds het bestaan van het garagebedrijf in Naarden (voorheen van Huisstede) zijn wij (incl partner) zeer tevreden over de service of het nou de monteur, receptionist of verkoper is dat maakt niet uit.
Ik heb al meerdere malen vrienden en kennissen aanbevolen om naar Toonen te gaan. Nogmaals een bedrijf waar wij ons heerlijk thuis voelen.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
8

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Joke Roest-van Tongeren (Muiden)
26/11/2015
9

ik heb geen klachten, wordt voorkomend geholpen en de auto doet het altijd, dus de werkplaats doet zijn werk ook voortreffelijk

Service
Natascha (Weesp )
26/11/2015
10

Vriendelijk, goede service en onderhoud

Service
Anoniem
25/11/2015
7

Had een iets betere respons verwacht

Verkoop
F.Bruijnseels (Almere)
25/11/2015
8

Klantvriendelijkheid hoog in vaandel. Dealer is reden dat ik Toyota rijdt.

Service
Tom Munneke (Almere)
19/11/2015
9

Ben al 27 jaar klant bij dit garagebedrijf, Men is altijd bereid om mee te denken en service te verlenen. sinds 1988 ben ik klant, en ben altijd tevreden geweest over de dienstverlening van garage bedrijf Toonen.

Service
Jaap van Driel (Almere)
18/11/2015
10

Ontvangst prima, kennen je bij naam, wat vertrouwd gevoel geeft. In de 15 jaar dat ik bij deze dealer kom heb ik slechts een keer een probleem met mijn Toyota gehad, wat ook prima en onder de garantie opgelost is.

Service
Nico Brinker (Huizen)
18/11/2015
10

Bij deze dealer is de ontvangst heel persoonlijk: ze kennen hun klanten. En laten dat merken. De werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd en de auto komt schoon van binnen en van buiten beschikbaar. Ik beveel deze dealer graag aan anderen aan!

Service
P.J.M. Steijn (Muiderberg)
16/11/2015
9

klantgericht en vriendelijk personeel
onderhoudsbeurten en eventuele reparaties worden vakkundig uitgevoerd
duidelijke toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van de factuur
eventuele extra werkzaamheden/reparaties bij onderhoudsbeurten worden op de dag van de beurt telefonisch voorgelegd en besproken
de auto wordt na elke onderhoudsbeurt schoon en glanzend opgeleverd

Verkoop
Dhr. H.Ernst (Bussum)
12/11/2015
9

Vriendelijk personeel en je krijgt de aandacht, zoals je die wilt.
Duidelijke afspraken en een prima service.

Service
Anoniem
09/11/2015
8

prettig telefonisch contact. goede technische voorlichting of advies aan receptie. prettige wachtruimte met voldoende voorzieningen. informatie bij ontvangst nota.

Service
Kuno (Naarden)
09/11/2015
10

Vriendelijk en kundig personeel

Service
Roel Wegener (Bussum)
09/11/2015
10

Altijd is alles stipt in orde, op tijd klaar, brandschone auto terug, uitsluitend vriendelijke en voorkomende bejegening - het is haast jammer dat er nooit iets kapot gaat aan de Prius, want dan zou ik wat vaker in dit buitengewoon prettige bedrijf komen!

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
8

Prima ontvangen met uitleg over nieuwe auto.

Service
Janine Francken (Huizen)
05/11/2015
10

goede service en altijd vriendelijke ontvangst en afhandeling

Service
Jens Duyts (Muiderberg)
04/11/2015
9

Goede service prettige mensen

Service
Ronald Knispel (Almere)
02/11/2015
9

goede service, klantvriendelijk en goede communicatie

Service
M. Gerritse (Amsterdam)
29/10/2015
10

Vriendelijke medewerkers en prima service. Werkzaamheden worden goed en snel verricht.

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Ik ben nu een aantal jaren klant. De service is net als mijn Toyota: perfect!

Service
Tom Hanou (Bussum)
28/10/2015
10

Zeer klantvriendelijk, je wordt altijd ontvangen als een familielid. Met wensen houden ze goed rekening. Ik rij al 47 jaar auto, dit is mijn eerste Toyota en Toyota-dealer. Zo;n geweldige garage heb ik nog niet gehad.

Verkoop
A Wit (Almere)
22/10/2015
8

Zeer goede persoonlijke behandeling
Proefritten zijn geen probleem, tijd lijkt geen rol te spelen.
Bij de verkoop wordt er totaal geen druk uitgeoefend.
Over werkplaats werkzaamheden gedurende de laatste 19 jaren geen klachten.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Klantgericht, vriendelijk en efficiënt.

Service
P. de Jong (Naarden)
21/10/2015
10

Klantvriendelijkheid. Servicegerichtheid.

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
8

Goede service, snelle levering, goede terugkoppeling

Service
M. Beekvelt (Almere)
14/10/2015
9

betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk personeel, prima service

Service
Mevr. Z van der Weijden (Muiderberg)
07/10/2015
7

Bij de afspraak was gezegd dat het een kleine beurt zou zijn. Er kwamen extra reparaties bij die wel nodig waren, het was dus geen kleine beurt meer. Er kan dan beter niet gezegd dat het een kleine beurt wordt.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
9

Goed en correct

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Vanwege de klantvriendelijkheid en de service

Service
S.A.M. van Zelm (Huizen)
30/09/2015
8

De afspraak is makkelijk via de website te maken.
Nadat de auto gebracht is, gaan de medewerkers/monteurs aan het werk.
Bij ieder ongemak/defect wat zij tegen komen, wordt er gemeld wat het probleem is.
Tevens de prijsopgaaf wordt doorgegeven, zodat je kunt beslissen of je de reparatie wil laten uitvoeren.

Service
Jan van Steen (Bussum)
23/09/2015
10

Zeer klantvriendelijk en goede service

Service
G.Sevink (Amsterdam)
21/09/2015
8

de GPS is nog steeds een ramp. !

Service
Anoniem
16/09/2015
10

nog nooit een klacht en probleem met de firma Toonen gehad

Service
Frances Angenent (Muiderberg)
16/09/2015
10

Zeer goede service. Kundige vakmensen. Mijn autootje vanninmiddels 11 jaar doet het dankzij het goede onderhoud nog steeds prima!

Service
Marjan Boer (Naarden )
16/09/2015
10

Altijd snelle en vriendelijke service. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en mensen op de werkvloer geven goede uitleg over de oorzaak van de storing . Prettige sfeer en behulpzaam personeel.

Verkoop
Mevr. Kaesen Koremans (Weesp)
16/09/2015
10

Ik ben goed en adequaat geholpen

Service
Folkert (Huizen)
11/09/2015
8

Goede service. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Service
Iso Blokdijk (Blaricum)
11/09/2015
9

Zeer meedenkend in uitvoering en gerichtheid en daarbij vrij flexibel, uitstekend.
Wij zijn zeer tevreden!!
Alle twee onze Toyota zijn weer tip top.

Verkoop
Joop (Almere)
11/09/2015
9

Ben al jaren klant bij Toonen, zeer klantvrindelijk en goede service. De verkoper neemt alle tijd voor je en geeft eerlijke en goede adviezen, ook nu weer bij de aankoop van onze nieuwe Aygo Exclusive. Wij twijfelden tussen de Aygo en de Yaris, na een proefrit in beide modellen was de twijfel er nog steeds. Maar eerlijk advies en afwegen van voornamelijk de ruimte in de kofferbak was het duidelijk. Wat ik bij andere dealers in het verleden heb meegemaakt gebeurde niet, namelijk dat ze je een zo duur mogelijk model willen verkopen. Over de service maak ik mij geen zorgen, deze is bij Toonen TOP!!! Rij nu bijna 2 weken en heb absoluut geen spijt van de beslissing om de Aygo te kopen.

Verkoop
L.G.Venecourt. (Eemnes)
11/09/2015
9

Aardige en correcte mensen

Service
Anoniem
25/08/2015
10

De afgelopen jaren geen enkele klacht gehad en altijd tot volle tevredenheid behandeld

Service
Emi Jacobi-van Wessel (Huizen)
20/08/2015
10

al jaren prettig geholpen, ook bij nieuwe auto(s). Vriendelijke mensen, goed werk.
Prettige omgeving om te wachten tot ze klaar zijn, lekkere koffie.

Verkoop
G. Nijssen (Naarden)
19/08/2015
9

Vriendelijke en snelle service. Altijd mooie schone auto na een beurt. Je voelt je welkom.

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Vriendelijk, snel geholpen, meedenkend, betrouwbaar en leveren de auto zelfs gewassen af.

Verkoop
Dhr. M. Zevering (Bussum)
17/08/2015
10

Nette showroom, wordt snel geholpen op een prettige en nette wijze.

Service
D.Hartog
13/08/2015
9

Goed, betrouwbaar, duidelijk en zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
11/08/2015
9

Ik ben al jaren lang bij deze dealer klant. Zolang ik een Toyota bezit en nooit ontevreden geweest. Een zeer betrouwbare en fijne garage waar je als klant prettig en volgens mij ook eerlijk wordt behandeld. Ik geef geen tienen omdat er altijd wel iets kan zijn dat wat minder wordt gewaardeerd.

Service
De Heer Ronald Seegers (Almere)
11/08/2015
10

Dit personeel luistert naar de klant , niets is hen te veel ,geven goede adviezen. En een juiste prijs kwaliteit verhouding
Woon zelf in Almere met een Toyota dealer maar daar zien ze mij niet rede willen gauw rijk worden over de rug van de klanten

Service
Alida Groeneveld (Almere)
06/08/2015
10

Ik ben al jaren een tevreden klant. Als er problemen met de auto zijn, en is tot op heden niet vaak voorgekomen, worden deze snel en adequaat verholpen.

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Zowel afspraak als uitvoering van de werkzaamheden worden netjes afgehandeld.

Verkoop
dick baas (huizen)
29/07/2015
10

breed inlevingsvermogen.correcte en uitstekende service,kortom:een bedrijf waar je graag terug komt.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

ben tevreden over dealer, wel waren er extra kosten die niet vooraf waren opgegeven, maar dealer belde hier een aantal keren over terwijl de auto bij de garage was, wat fijn was

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Prima service.

Verkoop
Henny Veldhuizen (Amsterdam)
15/07/2015
10

De vriendelijke en correcte manier van benaderen van deze firma en zijn verkopers spreekt mij erg aan.
Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen in mijn vriendenkring

Service
Louis Boots (Almere)
13/07/2015
9

Zijn al jaren klant en nog steeds tot volle tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

De service is zeer (klant)vriendelijk en er is wederzijds vertrouwen

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Uitstekende kwaliteit, correcte medewerkers, betrouwbare prijsopgaves en facturen.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Prima service, gratis leenauto tijdens grote beurt.
Prijsopgave van tevoren gekregen, en nog omlaag bijgesteld.
Schone auto mee.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

100 % te vreden

Service
Dhr R.C.P.Wolff (Bussum)
08/07/2015
10

Omdat ik tevreden ben.

Verkoop
Mevr. M. F. Grin (Eemnes)
08/07/2015
10

De service is uitstekend, goed advies, vriendelijk en men heeft de tijd en het geduld de klant te woord te staan. Niets is teveel gevraagd en daarom ben en blijf ik een zeer tevreden klant!

Verkoop
Mevr. I. Vriends (Bussum)
06/07/2015
10

Dit is een keurig automobielbedrijf. Inmiddels heb ik er mijn tweede nieuwe Toyota gekocht.
De medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en niet opdringerig!

Verkoop
A Ettema van Steenbergen (Huizen)
30/06/2015
9

De medewerkers zijn mee denkend. Als iets is kan je zo heen of bellen.
Gaat zo door met klant vriendelijk.

Service
Jan Daamen (Huizen)
24/06/2015
9

dealer werkt snel, correct en zeer klantgericht. Een no-nonsense bedrijf. Je wordt snel en vakkundig behandeld, er worden geen extraatjes aangesmeerd en de sfeer is uitermate plezierig.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

Betrouwbaar en goede service. Niet opdringerig.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goede ervaringen.

Service
Jan Hammer (Bussum)
17/06/2015
9

Deze Toyotadealer is een prettige dealer,die altijd correct en deskundig mijn auto behandelt. Ook de wachtruimte is een prettige ruimte,waar bovendien lekkere koffie/chocolademelk geschonken wordt. Nog nooit een wanklank laten horen!

Service
M. Meuleman (Amsterdam)
17/06/2015
9

Vakkundig en vriendelijk

Service
Rogier van der Erve (Naarden)
17/06/2015
10

Deskundig en betrouwbaar met een plezierige persoonlijke benadering

Service
T.E.Keesom (Hilversum)
17/06/2015
9

het gehele bedrijf en ook het personeel komen op mij zeer vriendelijk over.heb volledig vertrouwen in het bedrijf.de enige rede dat ik geen tien geef is omdat 100 % niet bestaat.

Service
G.A.Pogany (Naarden)
03/06/2015
8

Ik ben tevreden

Service
ir N.G. Ketting. (Huizen.)
03/06/2015
10

De service en kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden zijn excellent.

Verkoop
Anoniem
27/05/2015
9

Jarenlang uitstekende ervaringen met deze dealer

Service
E.M. Sonnenberg (Hilversum)
20/05/2015
8

Dit is een betrouwbare dealer.

Service
Henk Wilgers (Huizen)
20/05/2015
9

Omdat we zeer tevreden zijn en geen opmerkingen hebben die het negatief beïnvloeden.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Autobedrijf Toonen is in alle opzichte een keurig bedrijf waar dienstverlening aan de klant centraal staat.

Verkoop
B.C.X.S.Buitenhuis-d'Hamecourt (Lelystad)
13/05/2015